Intra in cont

Inregistrare
Ai uitat parola

Inscrie-te pentru newsletter

Aboneaza-te la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele stiri din domeniul auto si cu evenimentele istorice ale zilei!

Zvonuri despre noul Ford Focus coupe

2011-08-29 10:09:35
video: nu | vizualizari: 8099

ford focus coupe 2012 Rapoartele internationale sugereaza ca Ford lucreaza la un Focus coupe 2012 care speram sa vina la Frankfurt Motor Show luna viitoare.

Zvonurile spun ca Ford, ar vrea sa concureze cu Volkswagen Scirocco pentru ca Ford Focus coupe, o sa fie destul de sportiv. Detaliile specifice nu sunt confirmate inca, dar motoarle si platforma noului coupe vor fi sigur varf de gama la nivel de clasa.

Rapoartele spun ca o versiune de pervormanta va folosi motorul de 2.0 litri EcoBoost de la viitorul Ford Focus ST, care asteptam sa produca 134kw si 360Nm.

Ford a anuntat deja ca se va prezenta cu 4 noi modele la Frankfurt Motor Show 2011, si unul va fi un misterios model sportiv. Oare va fi Ford Focus Coupe? Ramane de vazut.


Citeste si istoria marcii FORD

Categorii articole


Galerie foto pentru articolul --- Zvonuri despre noul Ford Focus coupe

Inca nu sunt comentarii pentru articolul -- Zvonuri despre noul Ford Focus coupe
Fii primul care comenteaza acest articol!

Marci auto

Istoria masinilor electrice

Intre anii 1832 si 1839 ( un se stie anul exact), Robert Anderson al Scotiei a inventat primul mijloc de transport electric. Un autovehicul electric, la scara mica a fost proiectat de de Profesorul Stratingh al Groningen, Olanda si a fost construit de asistentul sau Christopher Becker in 1835. Autovehicule electrice practice au fost inventate de americanii Thomas Davenport si Scotsmen Robert Davidson in jurul anului 1842. Ambii inventatori au fost primii ce au folosit baterii nereincarcabile. Francezul Gaston Plan

Primele automobile fabricate in Romania

Istoria automobilului romanesc nu are, din pacate, prea multe file.Majoritatea romanilor considera Dacia ca fiind primul automobil fabricat in Romania. Unii stiu ca la sfarsitul anilor 1930 au fost asamblate in Bucuresti automobile Ford.Putini stiu insa ca in urma cu aproape 90 de ani, in 1908 lua fiinta la Arad fabrica de automobile MARTA. Din multitudinea de firme auto aparute in Europa Centrala, inaintea Primului Razboi Mondial, doar cateva au mai rezistat pana in zilele noastre:Steyr, Austro-Daimler, Puch, Raba, Pra