Intra in cont

Inregistrare
Ai uitat parola

Inscrie-te pentru newsletter

Aboneaza-te la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele stiri din domeniul auto si cu evenimentele istorice ale zilei!

Wiesmann Spyder Concept la Geneva 2011

2011-03-11 06:55:25
video: nu | vizualizari: 7428

wiesmann spyder conceptMicul producator de masini exotice Wiesmann nu a lipsit de la Salonul Auto Geneva 2011, unde a prezentat conceptul unui roadster purist, Spyder Concept. Ati vrea sa îl vedeti în productia de serie?
Pasionatii masinilor sport pure au primit un cadou interesant din partea celor de la Wiesmann. Acestia au adus un concept nou nout la Salonul Auto Geneva 2011: Wiesmann Spyder Concept. Care pare conceput strict pentru senzatiile tari pe circuit.
Din pacate, foarte putine detalii ne sunt oferite în mod oficial. Suntem, totusi, siguri ca sub capota masina beneficiaza de un motor de origine BMW, ca si celelalte modele, ceea ce explica performantele anuntate pentru Spyder Concept: o viteza maxima de aproape 290 km/h si un demaraj 0-100 km/h în mai putin de 4 secunde.

Bineînteles, masa lui Wiesmann Spyder Concept este foarte redusa, cifrandu-se la aproape 1.000 kg , iar caroseria nu beneficiaza nici de parbriz, nici de portiere, forma generala fiind, într-adevar, de o sportivitate pura, lasand sa se vada fara menajamente multe din subsistemele masinii.
Partea frontala surprinde prin agresivitatea extrema , farurile foarte mici fiind aproape minimizate de imensele "branhii" din spoilerul frontal - un stil care s-ar putea sa fie aplicat pe urmatoarele modele de serie. Cele doua scaune au în spatele lor doua arce de securitate masive, iar spatele... ei bine, sa spunem doar ca difuzorul si evacuarile sunt demne de o masina de curse.

In functie de feedbackul publicului si de interesul aratat de potentialii clienti, cei de la Wiesmann se gandesc sa realizeze o serie redusa a acestui Spyder Concept în 2012, pretul anuntandu-se deja unul destul de piperat.

sursa: promotor.ro


Citeste si istoria marcii WIESMANN

Categorii articole


Galerie foto pentru articolul --- Wiesmann Spyder Concept la Geneva 2011

Inca nu sunt comentarii pentru articolul -- Wiesmann Spyder Concept la Geneva 2011
Fii primul care comenteaza acest articol!

Istoria formulei 3000

Seriile GP2 sunt mai degraba o competitie "tanara" in cursele open-wheel, dar conceptul sau a fost implementat cu multi ani inainte ca, campionatul sa se prezinte in formatul curent. Stramosul Gp2 este faimosul Campionat Formula 3000, ce a fost creat de FIA ( Federatia internationala de automobile) in 1985 ca o confruntare finala pentru soferii ce vroiau sa intre in Formula 1. A fost calea perfecta de a face tranzitia din competitiile nationale de formule in cea mai importanta compet

Istoria automobilului

Inca din cele mai vechi timpuri, omul a cautat metode prin care sa poata transporta diferite materiale sau hrana de la distante mult mai mari. Astfel, el a construit, folosindu-si inteligenta cu care este inzestrat, diferite mijloace de transport, de la cele mai rudimentare, atingand apogeul in sec. al XIX-lea, odata cu inventia automobilului. istorie automobil. Prima constructie considerata vehicul, in sensul de constructie destinata transportului a fost targa purtata de oameni. Apoi, aceasta a evoluat, deoarece omul a ajun