Intra in cont

Inregistrare
Ai uitat parola

Inscrie-te pentru newsletter

Aboneaza-te la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele stiri din domeniul auto si cu evenimentele istorice ale zilei!

Volkswagen va lansa o masina electrica cu un loc

2011-08-24 09:48:33
video: da | vizualizari: 8871

volkswagen electric carGrupul Volkswagen va lansa o masina experimetala, cu un loc, propulsata electric in luna Septembrie a acestui an.

Masina va fi conceputa pentru calatorii limitate, a spus acum doua zile purtatorul de cuvant al VW, Ruth Holling, confirmand afirmatiile facute pentru Financial Times de catre Juergen Leohold, seful departamentului cercetare.
Noul concept va fi prezentat pe 8 Sedptembrie, la Berlin.

Leohold a refuzat sa comenteze despre autonomia si viteza de top a masinii, pana la lansarea acesteia, dar a spus ca noul model va fi mult mai avansat decat modelul XL 1 Super Efficient, un diesel-electric prezentat in Ianuarie.

In videoclip Volkswagen XL1 Super Efficient Vehicle


Citeste si istoria marcii VOLKSWAGEN

Categorii articole


Inca nu sunt comentarii pentru articolul -- Volkswagen va lansa o masina electrica cu un loc
Fii primul care comenteaza acest articol!

Marci auto

Istoria automobilului

Inca din cele mai vechi timpuri, omul a cautat metode prin care sa poata transporta diferite materiale sau hrana de la distante mult mai mari. Astfel, el a construit, folosindu-si inteligenta cu care este inzestrat, diferite mijloace de transport, de la cele mai rudimentare, atingand apogeul in sec. al XIX-lea, odata cu inventia automobilului. istorie automobil. Prima constructie considerata vehicul, in sensul de constructie destinata transportului a fost targa purtata de oameni. Apoi, aceasta a evoluat, deoarece omul a ajun

Istoria masinilor electrice

Intre anii 1832 si 1839 ( un se stie anul exact), Robert Anderson al Scotiei a inventat primul mijloc de transport electric. Un autovehicul electric, la scara mica a fost proiectat de de Profesorul Stratingh al Groningen, Olanda si a fost construit de asistentul sau Christopher Becker in 1835. Autovehicule electrice practice au fost inventate de americanii Thomas Davenport si Scotsmen Robert Davidson in jurul anului 1842. Ambii inventatori au fost primii ce au folosit baterii nereincarcabile. Francezul Gaston Plan