Intra in cont





Inregistrare
Ai uitat parola

Inscrie-te pentru newsletter

Aboneaza-te la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele stiri din domeniul auto si cu evenimentele istorice ale zilei!

Volkswagen Passat CC 2013 facelift - fotografii spion

2011-06-16 17:21:50
video: nu | vizualizari: 8861

volkswagen cc 2012Pare greu de crezut dar deja au trecut patru ani de model Volkswagen CC(sau Volkswagen Passat CC, cum este mai cunoscut). Asta inseamna ca este timpul pentru o schimbare, si asta se poate vedea in fotografiile spion ale noului Volkswagen CC.

Masina "prinsa" in teste in Alpi era foarte bine camuflata, ascunzand elementele cheie care pot face diferenta fata de stramosii ei dar tot ne putem face o idee despre cum va arata.
Actualul CC ofera trei niveluri de echipare cu motoare de 2 litri TSI turbocharged, in patru cilindri si VR6 4Motion de 3.6 litri, V6 si tractiune integrala.


Citeste si istoria marcii VOLKSWAGEN

Categorii articole


Galerie foto pentru articolul --- Volkswagen Passat CC 2013 facelift - fotografii spion

Inca nu sunt comentarii pentru articolul -- Volkswagen Passat CC 2013 facelift - fotografii spion
Fii primul care comenteaza acest articol!

Marci auto

Motorul Diesel

Motorul Diesel este un motor cu combustie interna, mai exact este un motor cu aprindere prin compresie, in care combustibilul se detoneaza doar prin temperatura ridicata creata de comprimarea amestecului aer-carburant, şi nu prin utilizarea unui dispozitiv auxiliar, aşa cum ar fi bujia in cazul motorului pe benzina. Motorul opereaza utilizand ciclul Diesel. Numele motorului a fost dat dupa inginerul german Rudolf Diesel la sugestia sotiei sale Martha Diesel, care in 1895 il sfatuieşte cu: Nenn

Inceputurile liniilor de asamblare auto

Inceputurile liniei de asamblare. Pe la inceputurile anilor 1900, masinile pe benzina au inceput sa depaseasca in vanzari celelalte autoturisme. Piata pentru automobile economice crestea si nevoia pentru productia industriala isi facea simtita prezenta. Primi fabricanti de autoturisme a fost Franta : Panhard & Levassor (1889) si peugeot ( 1891). Prin fabricanti de autovehicule ne referim la constructori ai intregului vehicul pentru vanzare si nu doar la inventatorii motoarelor ce au experimentat doar pent