Intra in cont

Inregistrare
Ai uitat parola

Inscrie-te pentru newsletter

Aboneaza-te la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele stiri din domeniul auto si cu evenimentele istorice ale zilei!

Volkswagen lucreaza la noul Golf 7

2011-07-12 11:42:59
video: nu | vizualizari: 8624

volkswagen golf 7Volkswagen AG pregăteşte saltul în 2012 la generaţia şapte a lui Golf, cel mai bine vândut şi totodată cel mai cunoscut model al său la nivel mondial, care va consolida şi mai mult poziţia nemţilor în segmentul compact, potrivit publicaţiei germane AutoBILD, care totodată a publicat pe site-ul oficial primele poze spion cu viitorul model dar şi randări ale exteriorului acestuia.

Designul viitorului Golf7 va fi mai modern şi mai hi-tech faţă de generaţia actuală, reprezentând un adevărat salt având în vedere conservatorismul care caracterizează acest model. La interior, din primele imagini se poate vedea că acum ceasurile de bord au fost schimbate, acele acestora pornind acum de la ora 6.00, la fel ca în cazul modelelor sport.


Citeste si istoria marcii VOLKSWAGEN

Categorii articole


Galerie foto pentru articolul --- Volkswagen lucreaza la noul Golf 7

Inca nu sunt comentarii pentru articolul -- Volkswagen lucreaza la noul Golf 7
Fii primul care comenteaza acest articol!

Marci auto

Istoria formulei 3000

Seriile GP2 sunt mai degraba o competitie "tanara" in cursele open-wheel, dar conceptul sau a fost implementat cu multi ani inainte ca, campionatul sa se prezinte in formatul curent. Stramosul Gp2 este faimosul Campionat Formula 3000, ce a fost creat de FIA ( Federatia internationala de automobile) in 1985 ca o confruntare finala pentru soferii ce vroiau sa intre in Formula 1. A fost calea perfecta de a face tranzitia din competitiile nationale de formule in cea mai importanta compet

Inceputurile liniilor de asamblare auto

Inceputurile liniei de asamblare. Pe la inceputurile anilor 1900, masinile pe benzina au inceput sa depaseasca in vanzari celelalte autoturisme. Piata pentru automobile economice crestea si nevoia pentru productia industriala isi facea simtita prezenta. Primi fabricanti de autoturisme a fost Franta : Panhard & Levassor (1889) si peugeot ( 1891). Prin fabricanti de autovehicule ne referim la constructori ai intregului vehicul pentru vanzare si nu doar la inventatorii motoarelor ce au experimentat doar pent