Intra in cont

Inregistrare
Ai uitat parola

Inscrie-te pentru newsletter

Aboneaza-te la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele stiri din domeniul auto si cu evenimentele istorice ale zilei!

Volkswagen lucreaza la noul Golf 7

2011-07-12 11:42:59
video: nu | vizualizari: 8718

volkswagen golf 7Volkswagen AG pregăteşte saltul în 2012 la generaţia şapte a lui Golf, cel mai bine vândut şi totodată cel mai cunoscut model al său la nivel mondial, care va consolida şi mai mult poziţia nemţilor în segmentul compact, potrivit publicaţiei germane AutoBILD, care totodată a publicat pe site-ul oficial primele poze spion cu viitorul model dar şi randări ale exteriorului acestuia.

Designul viitorului Golf7 va fi mai modern şi mai hi-tech faţă de generaţia actuală, reprezentând un adevărat salt având în vedere conservatorismul care caracterizează acest model. La interior, din primele imagini se poate vedea că acum ceasurile de bord au fost schimbate, acele acestora pornind acum de la ora 6.00, la fel ca în cazul modelelor sport.


Citeste si istoria marcii VOLKSWAGEN

Categorii articole


Galerie foto pentru articolul --- Volkswagen lucreaza la noul Golf 7

Inca nu sunt comentarii pentru articolul -- Volkswagen lucreaza la noul Golf 7
Fii primul care comenteaza acest articol!

Marci auto

Primele automobile fabricate in Romania

Istoria automobilului romanesc nu are, din pacate, prea multe file.Majoritatea romanilor considera Dacia ca fiind primul automobil fabricat in Romania. Unii stiu ca la sfarsitul anilor 1930 au fost asamblate in Bucuresti automobile Ford.Putini stiu insa ca in urma cu aproape 90 de ani, in 1908 lua fiinta la Arad fabrica de automobile MARTA. Din multitudinea de firme auto aparute in Europa Centrala, inaintea Primului Razboi Mondial, doar cateva au mai rezistat pana in zilele noastre:Steyr, Austro-Daimler, Puch, Raba, Pra

Motorul Diesel

Motorul Diesel este un motor cu combustie interna, mai exact este un motor cu aprindere prin compresie, in care combustibilul se detoneaza doar prin temperatura ridicata creata de comprimarea amestecului aer-carburant, şi nu prin utilizarea unui dispozitiv auxiliar, aşa cum ar fi bujia in cazul motorului pe benzina. Motorul opereaza utilizand ciclul Diesel. Numele motorului a fost dat dupa inginerul german Rudolf Diesel la sugestia sotiei sale Martha Diesel, care in 1895 il sfatuieşte cu: Nenn