Intra in cont

Inregistrare
Ai uitat parola

Inscrie-te pentru newsletter

Aboneaza-te la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele stiri din domeniul auto si cu evenimentele istorice ale zilei!

Volkswagen Golf 7 - fotografii spion

2011-08-23 15:49:21
video: nu | vizualizari: 7302

volkswagen golf 7După doi ani în care au tot apărut zvonuri și detalii despre noua generație a celui mai bine vândut model de la Volkswagen, cei de la motorauthority.com au reușit să intre în posesia unor fotografii spion cu Golf VII, sau cu ceea ce si susțin a fi viitorul Golf.
Cu toate ca actula generatie este in vanzare de doar doi ani, noua generatie este deja intr-un stadiu avansat de dezvoltare, fiind disponibila incepnad cu luna August a anului viitor.

Cu garda la sol mai mică și ceva mai lung, noul Golf 7 este realizat pe platforma MQB, la fel ca noul model A3 de la Audi.

VW Golf VII va fi lansat în cursul anului 2012 și va ajunge pe șosele undeva la începutul anului 2013.

Conform cifrelor de vânzări pe întreg anul 2010, Volkswagen ocupă prima poziție în topul celor mai căutate mărci din Europa, cu aproape 1,5 milioane de unități, dintre care nu mai puțin de 492.556 au fost Golf. Și în 2011, supremația Golf se păstrează. în primele șapte luni au fost înmatriculate în Europa peste 292.000 vehicule VW Golf.


Mai multe imagini pe motorauthority


Citeste si istoria marcii VOLKSWAGEN

Categorii articole


Inca nu sunt comentarii pentru articolul -- Volkswagen Golf 7 - fotografii spion
Fii primul care comenteaza acest articol!

Marci auto

Primele automobile fabricate in Romania

Istoria automobilului romanesc nu are, din pacate, prea multe file.Majoritatea romanilor considera Dacia ca fiind primul automobil fabricat in Romania. Unii stiu ca la sfarsitul anilor 1930 au fost asamblate in Bucuresti automobile Ford.Putini stiu insa ca in urma cu aproape 90 de ani, in 1908 lua fiinta la Arad fabrica de automobile MARTA. Din multitudinea de firme auto aparute in Europa Centrala, inaintea Primului Razboi Mondial, doar cateva au mai rezistat pana in zilele noastre:Steyr, Austro-Daimler, Puch, Raba, Pra

Istoria masinilor electrice

Intre anii 1832 si 1839 ( un se stie anul exact), Robert Anderson al Scotiei a inventat primul mijloc de transport electric. Un autovehicul electric, la scara mica a fost proiectat de de Profesorul Stratingh al Groningen, Olanda si a fost construit de asistentul sau Christopher Becker in 1835. Autovehicule electrice practice au fost inventate de americanii Thomas Davenport si Scotsmen Robert Davidson in jurul anului 1842. Ambii inventatori au fost primii ce au folosit baterii nereincarcabile. Francezul Gaston Plan