Intra in cont

Inregistrare
Ai uitat parola

Inscrie-te pentru newsletter

Aboneaza-te la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele stiri din domeniul auto si cu evenimentele istorice ale zilei!

Volkswagen Golf 7 - fotografii spion

2011-08-23 15:49:21
video: nu | vizualizari: 7424

volkswagen golf 7După doi ani în care au tot apărut zvonuri și detalii despre noua generație a celui mai bine vândut model de la Volkswagen, cei de la motorauthority.com au reușit să intre în posesia unor fotografii spion cu Golf VII, sau cu ceea ce si susțin a fi viitorul Golf.
Cu toate ca actula generatie este in vanzare de doar doi ani, noua generatie este deja intr-un stadiu avansat de dezvoltare, fiind disponibila incepnad cu luna August a anului viitor.

Cu garda la sol mai mică și ceva mai lung, noul Golf 7 este realizat pe platforma MQB, la fel ca noul model A3 de la Audi.

VW Golf VII va fi lansat în cursul anului 2012 și va ajunge pe șosele undeva la începutul anului 2013.

Conform cifrelor de vânzări pe întreg anul 2010, Volkswagen ocupă prima poziție în topul celor mai căutate mărci din Europa, cu aproape 1,5 milioane de unități, dintre care nu mai puțin de 492.556 au fost Golf. Și în 2011, supremația Golf se păstrează. în primele șapte luni au fost înmatriculate în Europa peste 292.000 vehicule VW Golf.


Mai multe imagini pe motorauthority


Citeste si istoria marcii VOLKSWAGEN

Categorii articole


Inca nu sunt comentarii pentru articolul -- Volkswagen Golf 7 - fotografii spion
Fii primul care comenteaza acest articol!

Marci auto

Inceputurile liniilor de asamblare auto

Inceputurile liniei de asamblare. Pe la inceputurile anilor 1900, masinile pe benzina au inceput sa depaseasca in vanzari celelalte autoturisme. Piata pentru automobile economice crestea si nevoia pentru productia industriala isi facea simtita prezenta. Primi fabricanti de autoturisme a fost Franta : Panhard & Levassor (1889) si peugeot ( 1891). Prin fabricanti de autovehicule ne referim la constructori ai intregului vehicul pentru vanzare si nu doar la inventatorii motoarelor ce au experimentat doar pent

Istoria automobilului

Inca din cele mai vechi timpuri, omul a cautat metode prin care sa poata transporta diferite materiale sau hrana de la distante mult mai mari. Astfel, el a construit, folosindu-si inteligenta cu care este inzestrat, diferite mijloace de transport, de la cele mai rudimentare, atingand apogeul in sec. al XIX-lea, odata cu inventia automobilului. istorie automobil. Prima constructie considerata vehicul, in sensul de constructie destinata transportului a fost targa purtata de oameni. Apoi, aceasta a evoluat, deoarece omul a ajun