Intra in cont

Inregistrare
Ai uitat parola

Inscrie-te pentru newsletter

Aboneaza-te la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele stiri din domeniul auto si cu evenimentele istorice ale zilei!

Toyota va reveni la un nivel normal de productie abia la finele anului

2011-04-23 10:55:18
video: nu | vizualizari: 6564

toyotaGrupul japonez Toyota Motor Corp, cel mai mare constructor auto din lume, a estimat vineri că producţia sa, afectată de cutremurul şi tsunamiul din 11 martie, va reveni la un nivel normal în lunile noiembrie sau decembrie, transmite AFP.
Normalizarea producţiei la uzinele din Japonia va începe în luna iulie iar pentru producţia din afara Japoniei începând din luna august, urmând ca ambele procese să se finalizeze până în lunile noiembrie-decembrie, a precizat Toyota.

Numeroşi furnizori japonezi au fost afectaţi de cutremurul şi tsunamiul din data de 11 martie, dezastru care a provocat întreruperea producţiei de componente şi materiale. Constructorii japonezi de automobile au avut şi ei de suferit ca urmare a întreruperii transporturilor, dezorganizării lanţului logistic şi întreruperilor în aprovizionarea cu energie electrică.

[ sursa: agerpres ]


Citeste si istoria marcii TOYOTA

Categorii articole


Inca nu sunt comentarii pentru articolul -- Toyota va reveni la un nivel normal de productie abia la finele anului
Fii primul care comenteaza acest articol!

Marci auto

Motorul Diesel

Motorul Diesel este un motor cu combustie interna, mai exact este un motor cu aprindere prin compresie, in care combustibilul se detoneaza doar prin temperatura ridicata creata de comprimarea amestecului aer-carburant, şi nu prin utilizarea unui dispozitiv auxiliar, aşa cum ar fi bujia in cazul motorului pe benzina. Motorul opereaza utilizand ciclul Diesel. Numele motorului a fost dat dupa inginerul german Rudolf Diesel la sugestia sotiei sale Martha Diesel, care in 1895 il sfatuieşte cu: Nenn

Primele automobile fabricate in Romania

Istoria automobilului romanesc nu are, din pacate, prea multe file.Majoritatea romanilor considera Dacia ca fiind primul automobil fabricat in Romania. Unii stiu ca la sfarsitul anilor 1930 au fost asamblate in Bucuresti automobile Ford.Putini stiu insa ca in urma cu aproape 90 de ani, in 1908 lua fiinta la Arad fabrica de automobile MARTA. Din multitudinea de firme auto aparute in Europa Centrala, inaintea Primului Razboi Mondial, doar cateva au mai rezistat pana in zilele noastre:Steyr, Austro-Daimler, Puch, Raba, Pra