Intra in cont

Inregistrare
Ai uitat parola

Inscrie-te pentru newsletter

Aboneaza-te la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele stiri din domeniul auto si cu evenimentele istorice ale zilei!

Toyota recheama la service 82200 de SUV-uri hybrid

2011-06-30 07:45:19
video: nu | vizualizari: 6595

suv hibrid toyotaToyota Motor Corp. a anuntat astazi ca va rechema in service 45.000 de Highlander Hybrid si 36.700 de Lexus 400h din Statele Unite din cauza unor tranzistori nelipiti suficient.
Producatorul nipon va rezolva problema celor 85.000 de unitati ale celor doua modele in Statele Unite, Canada, Puerto Rico si Guam, a declarat Shiori Hashimotot la Tokyo.

Toyota a format anul trecut un comitet mondial pentru urmarirea problemelor create de acceleratie. De asemenea au mai infiintat centre tehnologice in toate lumea pentru a aduna informatii despre posibile probleme de fabricatie si pentru un raspuns rapid.
Producatorul lucreaza pentru obtinerea pieselor de schimb necesare si va notifica posesorii de astfel de automobile la jumatatea lunii Iulie.

La inceputul acestei luni, Toyota a anuntat ca va rechema si 105.784 de modele Prius, 52.000 aflandu-se in Statele Unite, pentru a fixa probleme legate de directie si cutia de viteze.


Citeste si istoria marcii TOYOTA

Categorii articole


Inca nu sunt comentarii pentru articolul -- Toyota recheama la service 82200 de SUV-uri hybrid
Fii primul care comenteaza acest articol!

Marci auto

Motorul Diesel

Motorul Diesel este un motor cu combustie interna, mai exact este un motor cu aprindere prin compresie, in care combustibilul se detoneaza doar prin temperatura ridicata creata de comprimarea amestecului aer-carburant, şi nu prin utilizarea unui dispozitiv auxiliar, aşa cum ar fi bujia in cazul motorului pe benzina. Motorul opereaza utilizand ciclul Diesel. Numele motorului a fost dat dupa inginerul german Rudolf Diesel la sugestia sotiei sale Martha Diesel, care in 1895 il sfatuieşte cu: Nenn

Istoria masinilor electrice

Intre anii 1832 si 1839 ( un se stie anul exact), Robert Anderson al Scotiei a inventat primul mijloc de transport electric. Un autovehicul electric, la scara mica a fost proiectat de de Profesorul Stratingh al Groningen, Olanda si a fost construit de asistentul sau Christopher Becker in 1835. Autovehicule electrice practice au fost inventate de americanii Thomas Davenport si Scotsmen Robert Davidson in jurul anului 1842. Ambii inventatori au fost primii ce au folosit baterii nereincarcabile. Francezul Gaston Plan