Intra in cont

Inregistrare
Ai uitat parola

Inscrie-te pentru newsletter

Aboneaza-te la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele stiri din domeniul auto si cu evenimentele istorice ale zilei!

Sunetul noului BMW M5 2012

2011-08-20 09:42:19
video: da | vizualizari: 8318

sunet motor bmw m5La Laguna Seca, California, BMW a lansat pe piata americana noul BMW M5 2012, avand un motor V-8 aspirat, TwinPower turbocharged.

Motorul de inalta performanta, de 4.4 litri(4395 cmc), turbocharged, foloseste tehnologia BMW M TwinPower Turbo, avand doua turbine, injectie de combustibil de inalta precizie, Valvetronic variabil si o evacuare speciala. Motorul scoate 560 CP la 6.000 rpm si un cuplu 680 Nm de la 1.500 rpm.

In videoclip mai apare si primul BMW M5.


Intrebarea este....scoate acest motor sunetul pe care il asteptam de la un motor M? Pentru raspuns, "asculati" videoclipul de mai jos.


Citeste si istoria marcii BMW

Categorii articole


Inca nu sunt comentarii pentru articolul -- Sunetul noului BMW M5 2012
Fii primul care comenteaza acest articol!

Marci auto

Istoria automobilului

Inca din cele mai vechi timpuri, omul a cautat metode prin care sa poata transporta diferite materiale sau hrana de la distante mult mai mari. Astfel, el a construit, folosindu-si inteligenta cu care este inzestrat, diferite mijloace de transport, de la cele mai rudimentare, atingand apogeul in sec. al XIX-lea, odata cu inventia automobilului. istorie automobil. Prima constructie considerata vehicul, in sensul de constructie destinata transportului a fost targa purtata de oameni. Apoi, aceasta a evoluat, deoarece omul a ajun

Inceputurile liniilor de asamblare auto

Inceputurile liniei de asamblare. Pe la inceputurile anilor 1900, masinile pe benzina au inceput sa depaseasca in vanzari celelalte autoturisme. Piata pentru automobile economice crestea si nevoia pentru productia industriala isi facea simtita prezenta. Primi fabricanti de autoturisme a fost Franta : Panhard & Levassor (1889) si peugeot ( 1891). Prin fabricanti de autovehicule ne referim la constructori ai intregului vehicul pentru vanzare si nu doar la inventatorii motoarelor ce au experimentat doar pent