Intra in cont

Inregistrare
Ai uitat parola

Inscrie-te pentru newsletter

Aboneaza-te la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele stiri din domeniul auto si cu evenimentele istorice ale zilei!

Shelby GT350 convertible prezentat la Chicago

2011-02-10 12:22:07
video: nu | vizualizari: 7418

shelby gt 350 convertibleNou venitul in familia Shelby este GT350 2012 convertible, care a fost aratat publicului miercuri la Chicago Auto Show.
Masina este disponibila in trei culori - alb, rosu sau albastru - toate accentuate cu dungi Le Mans. De asemenenea sunt disponibile treo motrizari - V-8 430CP, supercharged 525Cp sau versiunea de 624CP.
Noul Shelby dispune de pachete de optionale, iar versiunea de baza cu motor V8 porneste de la 26.995$ ajungand pana la 33.995$.
Acesta este primul GT350 convertible, din 1970, si vor fi fabricate doar 350 de unitati.
Masina va fi fabricata la uzina Shelby American din Las Vegas.


Citeste si istoria marcii SHELBY

Categorii articole


Galerie foto pentru articolul --- Shelby GT350 convertible prezentat la Chicago

Inca nu sunt comentarii pentru articolul -- Shelby GT350 convertible prezentat la Chicago
Fii primul care comenteaza acest articol!

Marci auto

Istoria automobilului

Inca din cele mai vechi timpuri, omul a cautat metode prin care sa poata transporta diferite materiale sau hrana de la distante mult mai mari. Astfel, el a construit, folosindu-si inteligenta cu care este inzestrat, diferite mijloace de transport, de la cele mai rudimentare, atingand apogeul in sec. al XIX-lea, odata cu inventia automobilului. istorie automobil. Prima constructie considerata vehicul, in sensul de constructie destinata transportului a fost targa purtata de oameni. Apoi, aceasta a evoluat, deoarece omul a ajun

Primele automobile fabricate in Romania

Istoria automobilului romanesc nu are, din pacate, prea multe file.Majoritatea romanilor considera Dacia ca fiind primul automobil fabricat in Romania. Unii stiu ca la sfarsitul anilor 1930 au fost asamblate in Bucuresti automobile Ford.Putini stiu insa ca in urma cu aproape 90 de ani, in 1908 lua fiinta la Arad fabrica de automobile MARTA. Din multitudinea de firme auto aparute in Europa Centrala, inaintea Primului Razboi Mondial, doar cateva au mai rezistat pana in zilele noastre:Steyr, Austro-Daimler, Puch, Raba, Pra