Intra in cont

Inregistrare
Ai uitat parola

Inscrie-te pentru newsletter

Aboneaza-te la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele stiri din domeniul auto si cu evenimentele istorice ale zilei!

Saab PhoeniX la Geneva Motor Show

2011-03-02 16:00:17
video: da | vizualizari: 8671

Saab PhoeniX    Saab PhoeniX este conceptul ce a fost dezvaluit la Geneva Motor Show si care demonstreaza elemente de design si caracteristici tehnologice care vor forma urmatoarea generatie de autovehicule Saab.

    PhoeniX coupe imparte aceeasi arhitectura cu viitoare Saab 9-3 care va aparea in 2013. Noua generatie de vehicule Saab vor avea ca inspiratie radacinile de aviatie ale brand-ului.

    Infasurata strans, piele, metal lichid, panouri ce se aprind orgasmic, stilul capotei, grila fata si spatele ce iti fura privirea, sunt elementele care probabil Saab le va adopta pe viitor in creearea noilor sale modele.

    Saab spune că sistemul hibrid este în curs de dezvoltare pentru următoarea generaţie de vehicule de producţie. Sistemul promite beneficiile all-wheel-drive şi impact scăzut asupra mediului. Echipată cu o transmisie manuala cu sase trepte, Saab prezice ca vehiculele de productie vor realiza economie de combustibil la un ciclu combinat de 5,0 litri/100 km şi emisii de CO2 de 119g/km. Motorul montat frontal este susţinut de noul sistem electronic de tractiune pe spate, pe care Saab il numeşte "eXWD".

     Conducătorii auto vor avea posibilitatea de a selecta trei moduri de conducere în eXWD vehiculelor echipate: Eco, Sport şi tracţiune.

    Modul Eco este setarea implicită, şi are scopul de a optimiza eficienţa combustibilului şi de CO2 cu ajutorul energiei electrice, reducerea sarcinii pe motorul pe benzina la viteze mici.

    Interiorul are un monitor instalat la 45 de grade inclinat spre sofer. Conform Saab, ecranul este pozitionat la indemana soferului, ca si volanul.


Citeste si istoria marcii SAAB

Categorii articole


Galerie foto pentru articolul --- Saab PhoeniX la Geneva Motor Show

1 comentarii pentru articolul -- Saab PhoeniX la Geneva Motor Show
  • avatar
    Liana 2011-03-02 16:14:07

    big like ;)

Marci auto

Istoria formulei 3000

Seriile GP2 sunt mai degraba o competitie "tanara" in cursele open-wheel, dar conceptul sau a fost implementat cu multi ani inainte ca, campionatul sa se prezinte in formatul curent. Stramosul Gp2 este faimosul Campionat Formula 3000, ce a fost creat de FIA ( Federatia internationala de automobile) in 1985 ca o confruntare finala pentru soferii ce vroiau sa intre in Formula 1. A fost calea perfecta de a face tranzitia din competitiile nationale de formule in cea mai importanta compet

Istoria automobilului

Inca din cele mai vechi timpuri, omul a cautat metode prin care sa poata transporta diferite materiale sau hrana de la distante mult mai mari. Astfel, el a construit, folosindu-si inteligenta cu care este inzestrat, diferite mijloace de transport, de la cele mai rudimentare, atingand apogeul in sec. al XIX-lea, odata cu inventia automobilului. istorie automobil. Prima constructie considerata vehicul, in sensul de constructie destinata transportului a fost targa purtata de oameni. Apoi, aceasta a evoluat, deoarece omul a ajun