Intra in cont

Inregistrare
Ai uitat parola

Inscrie-te pentru newsletter

Aboneaza-te la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele stiri din domeniul auto si cu evenimentele istorice ale zilei!

Renault mareste gama Clio

2011-02-22 08:13:27
video: nu | vizualizari: 7477

renault clio 4x4Renault SA intentioneaza sa introduca versiunea 4x4 a popularului sau Clio, potrivit unei relatari a BFM Radio.
BFM a spus ca versiunea 4x4 va fi bazata pe conceptul Capture, un SUV concept pe care Renault l-a aratat la inceputul acestei luni.
Modelul Capture are multe asemanari cu pertenerul Nissan Motor Co, crossoverul Juke. Masina va fi oferita in versiunile station wagon, cu 3 si 5 usi.
Reprezentantii Renault inca nu au putut fi contactati pentru detalii.
Noua generatie Clio este asteptata in 2012 si va fi produsa in Flins, langa paris si in Turcia.


Citeste si istoria marcii RENAULT

Categorii articole


Inca nu sunt comentarii pentru articolul -- Renault mareste gama Clio
Fii primul care comenteaza acest articol!

Marci auto

Istoria automobilului

Inca din cele mai vechi timpuri, omul a cautat metode prin care sa poata transporta diferite materiale sau hrana de la distante mult mai mari. Astfel, el a construit, folosindu-si inteligenta cu care este inzestrat, diferite mijloace de transport, de la cele mai rudimentare, atingand apogeul in sec. al XIX-lea, odata cu inventia automobilului. istorie automobil. Prima constructie considerata vehicul, in sensul de constructie destinata transportului a fost targa purtata de oameni. Apoi, aceasta a evoluat, deoarece omul a ajun

Inceputurile liniilor de asamblare auto

Inceputurile liniei de asamblare. Pe la inceputurile anilor 1900, masinile pe benzina au inceput sa depaseasca in vanzari celelalte autoturisme. Piata pentru automobile economice crestea si nevoia pentru productia industriala isi facea simtita prezenta. Primi fabricanti de autoturisme a fost Franta : Panhard & Levassor (1889) si peugeot ( 1891). Prin fabricanti de autovehicule ne referim la constructori ai intregului vehicul pentru vanzare si nu doar la inventatorii motoarelor ce au experimentat doar pent