Intra in cont

Inregistrare
Ai uitat parola

Inscrie-te pentru newsletter

Aboneaza-te la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele stiri din domeniul auto si cu evenimentele istorice ale zilei!

Reclama Asirom

2011-02-05 11:30:00
video: da | vizualizari: 6759

reclama asirom    Detinand un autoturism, cumpararea unei asigurari auto devine o necesitate. In cazul unui accident sau in cazul in care ti se fura masina, asigurarea auto te ajuta sa treci mai usor peste momentele grele. Tu esti cel care decide care asigurare ti se potriveste, dar pentru a lua decizia corecta, trebuie sa fii informat.

    Ar fi gresit sa spunem ca polita RCA protejeaza doar partea pagubita, intr-adevar aceasta va fi despagubita de societatea de asigurari in timp ce partea vinovata dintr-un accident va trebui sa suporte cheltuielile cu reparatiile proprii. Acesta din urma este avantajat insa prin faptul ca nu va fi nevoie sa scoata din propriul buzunar banii necesari pentru despagubirea pagubitului in urma unei sentinte judecatoresti.

    Noua reclama Asirom, ne face mai bine sa intelegem cum stau lucrurile.


Categorii articole


Inca nu sunt comentarii pentru articolul -- Reclama Asirom
Fii primul care comenteaza acest articol!

Marci auto

Primele automobile fabricate in Romania

Istoria automobilului romanesc nu are, din pacate, prea multe file.Majoritatea romanilor considera Dacia ca fiind primul automobil fabricat in Romania. Unii stiu ca la sfarsitul anilor 1930 au fost asamblate in Bucuresti automobile Ford.Putini stiu insa ca in urma cu aproape 90 de ani, in 1908 lua fiinta la Arad fabrica de automobile MARTA. Din multitudinea de firme auto aparute in Europa Centrala, inaintea Primului Razboi Mondial, doar cateva au mai rezistat pana in zilele noastre:Steyr, Austro-Daimler, Puch, Raba, Pra

Istoria automobilului

Inca din cele mai vechi timpuri, omul a cautat metode prin care sa poata transporta diferite materiale sau hrana de la distante mult mai mari. Astfel, el a construit, folosindu-si inteligenta cu care este inzestrat, diferite mijloace de transport, de la cele mai rudimentare, atingand apogeul in sec. al XIX-lea, odata cu inventia automobilului. istorie automobil. Prima constructie considerata vehicul, in sensul de constructie destinata transportului a fost targa purtata de oameni. Apoi, aceasta a evoluat, deoarece omul a ajun