Intra in cont

Inregistrare
Ai uitat parola

Inscrie-te pentru newsletter

Aboneaza-te la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele stiri din domeniul auto si cu evenimentele istorice ale zilei!

Reclama Asirom

2011-02-05 11:30:00
video: da | vizualizari: 6609

reclama asirom    Detinand un autoturism, cumpararea unei asigurari auto devine o necesitate. In cazul unui accident sau in cazul in care ti se fura masina, asigurarea auto te ajuta sa treci mai usor peste momentele grele. Tu esti cel care decide care asigurare ti se potriveste, dar pentru a lua decizia corecta, trebuie sa fii informat.

    Ar fi gresit sa spunem ca polita RCA protejeaza doar partea pagubita, intr-adevar aceasta va fi despagubita de societatea de asigurari in timp ce partea vinovata dintr-un accident va trebui sa suporte cheltuielile cu reparatiile proprii. Acesta din urma este avantajat insa prin faptul ca nu va fi nevoie sa scoata din propriul buzunar banii necesari pentru despagubirea pagubitului in urma unei sentinte judecatoresti.

    Noua reclama Asirom, ne face mai bine sa intelegem cum stau lucrurile.


Categorii articole


Inca nu sunt comentarii pentru articolul -- Reclama Asirom
Fii primul care comenteaza acest articol!

Marci auto

Istoria masinilor electrice

Intre anii 1832 si 1839 ( un se stie anul exact), Robert Anderson al Scotiei a inventat primul mijloc de transport electric. Un autovehicul electric, la scara mica a fost proiectat de de Profesorul Stratingh al Groningen, Olanda si a fost construit de asistentul sau Christopher Becker in 1835. Autovehicule electrice practice au fost inventate de americanii Thomas Davenport si Scotsmen Robert Davidson in jurul anului 1842. Ambii inventatori au fost primii ce au folosit baterii nereincarcabile. Francezul Gaston Plan

Motorul Diesel

Motorul Diesel este un motor cu combustie interna, mai exact este un motor cu aprindere prin compresie, in care combustibilul se detoneaza doar prin temperatura ridicata creata de comprimarea amestecului aer-carburant, şi nu prin utilizarea unui dispozitiv auxiliar, aşa cum ar fi bujia in cazul motorului pe benzina. Motorul opereaza utilizand ciclul Diesel. Numele motorului a fost dat dupa inginerul german Rudolf Diesel la sugestia sotiei sale Martha Diesel, care in 1895 il sfatuieşte cu: Nenn