Intra in cont

Inregistrare
Ai uitat parola

Inscrie-te pentru newsletter

Aboneaza-te la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele stiri din domeniul auto si cu evenimentele istorice ale zilei!

Peste 325000 de precomenzi pentru Tesla Model 3

2016-04-08 17:36:33
video: da | vizualizari: 2416

tesla model 3Presedintele Tesla, Elon Musk, a confirmat miercuri seara ca precomenzile pentru sedanul electric, Tesla Model 3, au ajuns la un numar de 325.000 de unitati.
El a mai afirmat ca acest lucru a fost peste asteptarile celor de la Tesla, explicand ca numarul a depasit cu mult prezicerile firmei, cel putin in faza initiala.

Tesla a inceput sa primeasca comenzi pentru sedanul Model 3 pe 31 martie, mare parte din precomenzi fiind facute inainte ca masina sa fie aratata publicului. Comandarea unui astfel de model presupune crearea unui depozit care, in Statele Unite, se ridica la suma de 1.000 de dolari, dar acest lucru nu garanteaza achizitionarea unui autoturism Tesla Model 3, unele comenzi putand fi anulate.
tesla model 3

Interesant este faptul, conform afirtmatiilor lui Musk, ca pretul mediu pentru masinile comandate are o medie de 42.000 de dolari, avand in vedere ca pretul de baza al masinii este de 35.000 de dolari. De asemenea, el a confirmat ca versiunea standard va avea tractiune spate, dar va fi disponibila si o versiune dual-motor, cu tractiune integrala.

Conform declaratiilor anterioare, Model 3 are o autonomie de aproximativ 350 de kilometri si va fi capabila sa atinga suta in 6.0 secunde. Este un sedan care are cinci locuri si, ca o noutate, bordul este lipsit de comenzi, totul accesandu-se de pe display-ul cu tocuhscreen de 15 inci.
bord tesla model 3
In videoclipul atasat puteti vedea prima iesire pe sosea a unei Tesla Model 3.


Categorii articole


Inca nu sunt comentarii pentru articolul -- Peste 325000 de precomenzi pentru Tesla Model 3
Fii primul care comenteaza acest articol!

Marci auto

Inceputurile liniilor de asamblare auto

Inceputurile liniei de asamblare. Pe la inceputurile anilor 1900, masinile pe benzina au inceput sa depaseasca in vanzari celelalte autoturisme. Piata pentru automobile economice crestea si nevoia pentru productia industriala isi facea simtita prezenta. Primi fabricanti de autoturisme a fost Franta : Panhard & Levassor (1889) si peugeot ( 1891). Prin fabricanti de autovehicule ne referim la constructori ai intregului vehicul pentru vanzare si nu doar la inventatorii motoarelor ce au experimentat doar pent

Istoria masinilor electrice

Intre anii 1832 si 1839 ( un se stie anul exact), Robert Anderson al Scotiei a inventat primul mijloc de transport electric. Un autovehicul electric, la scara mica a fost proiectat de de Profesorul Stratingh al Groningen, Olanda si a fost construit de asistentul sau Christopher Becker in 1835. Autovehicule electrice practice au fost inventate de americanii Thomas Davenport si Scotsmen Robert Davidson in jurul anului 1842. Ambii inventatori au fost primii ce au folosit baterii nereincarcabile. Francezul Gaston Plan