Intra in cont

Inregistrare
Ai uitat parola

Inscrie-te pentru newsletter

Aboneaza-te la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele stiri din domeniul auto si cu evenimentele istorice ale zilei!

Peste 325000 de precomenzi pentru Tesla Model 3

2016-04-08 17:36:33
video: da | vizualizari: 2246

tesla model 3Presedintele Tesla, Elon Musk, a confirmat miercuri seara ca precomenzile pentru sedanul electric, Tesla Model 3, au ajuns la un numar de 325.000 de unitati.
El a mai afirmat ca acest lucru a fost peste asteptarile celor de la Tesla, explicand ca numarul a depasit cu mult prezicerile firmei, cel putin in faza initiala.

Tesla a inceput sa primeasca comenzi pentru sedanul Model 3 pe 31 martie, mare parte din precomenzi fiind facute inainte ca masina sa fie aratata publicului. Comandarea unui astfel de model presupune crearea unui depozit care, in Statele Unite, se ridica la suma de 1.000 de dolari, dar acest lucru nu garanteaza achizitionarea unui autoturism Tesla Model 3, unele comenzi putand fi anulate.
tesla model 3

Interesant este faptul, conform afirtmatiilor lui Musk, ca pretul mediu pentru masinile comandate are o medie de 42.000 de dolari, avand in vedere ca pretul de baza al masinii este de 35.000 de dolari. De asemenea, el a confirmat ca versiunea standard va avea tractiune spate, dar va fi disponibila si o versiune dual-motor, cu tractiune integrala.

Conform declaratiilor anterioare, Model 3 are o autonomie de aproximativ 350 de kilometri si va fi capabila sa atinga suta in 6.0 secunde. Este un sedan care are cinci locuri si, ca o noutate, bordul este lipsit de comenzi, totul accesandu-se de pe display-ul cu tocuhscreen de 15 inci.
bord tesla model 3
In videoclipul atasat puteti vedea prima iesire pe sosea a unei Tesla Model 3.


Categorii articole


Inca nu sunt comentarii pentru articolul -- Peste 325000 de precomenzi pentru Tesla Model 3
Fii primul care comenteaza acest articol!

Marci auto

Istoria formulei 3000

Seriile GP2 sunt mai degraba o competitie "tanara" in cursele open-wheel, dar conceptul sau a fost implementat cu multi ani inainte ca, campionatul sa se prezinte in formatul curent. Stramosul Gp2 este faimosul Campionat Formula 3000, ce a fost creat de FIA ( Federatia internationala de automobile) in 1985 ca o confruntare finala pentru soferii ce vroiau sa intre in Formula 1. A fost calea perfecta de a face tranzitia din competitiile nationale de formule in cea mai importanta compet

Motorul Diesel

Motorul Diesel este un motor cu combustie interna, mai exact este un motor cu aprindere prin compresie, in care combustibilul se detoneaza doar prin temperatura ridicata creata de comprimarea amestecului aer-carburant, şi nu prin utilizarea unui dispozitiv auxiliar, aşa cum ar fi bujia in cazul motorului pe benzina. Motorul opereaza utilizand ciclul Diesel. Numele motorului a fost dat dupa inginerul german Rudolf Diesel la sugestia sotiei sale Martha Diesel, care in 1895 il sfatuieşte cu: Nenn