Intra in cont

Inregistrare
Ai uitat parola

Inscrie-te pentru newsletter

Aboneaza-te la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele stiri din domeniul auto si cu evenimentele istorice ale zilei!

O tura de circuit cu BMW-ul care se conduce singur - Video

2011-08-20 09:19:58
video: da | vizualizari: 8967

bmw 330i autonomRecent, cativa jurnalisit selectati, au fost invitati in Laguna Seca pentru o prezentare a celor de la divizia M a BMW. Atractia zilei nu a fost, dupa cum era de asteptat, BMW seria 1 M Coupe, ci un BMW 330i autonom.

Masina a fost prima data folosita pe circuitul de la Nurburgring, dar recent si-a facut drum la BMW Technology in Palo Alto, California, unde o echipa de specialisti au adaptat masina pentru circuitul Laguna Seca.

Masina este una de serie dar este condusa de un soft special, cu ajutorul GPS-ului si a unei harti. In prealabil, softul este invata de un pilot de curse sa pastreze linia ideala a circuitului. De-a lungul sesiunii de "initiere" BMW 330i Track Trainer a acumult peste 20.000 de kilometri.


Categorii articole


Inca nu sunt comentarii pentru articolul -- O tura de circuit cu BMW-ul care se conduce singur - Video
Fii primul care comenteaza acest articol!

Marci auto

Istoria masinilor electrice

Intre anii 1832 si 1839 ( un se stie anul exact), Robert Anderson al Scotiei a inventat primul mijloc de transport electric. Un autovehicul electric, la scara mica a fost proiectat de de Profesorul Stratingh al Groningen, Olanda si a fost construit de asistentul sau Christopher Becker in 1835. Autovehicule electrice practice au fost inventate de americanii Thomas Davenport si Scotsmen Robert Davidson in jurul anului 1842. Ambii inventatori au fost primii ce au folosit baterii nereincarcabile. Francezul Gaston Plan

Istoria formulei 3000

Seriile GP2 sunt mai degraba o competitie "tanara" in cursele open-wheel, dar conceptul sau a fost implementat cu multi ani inainte ca, campionatul sa se prezinte in formatul curent. Stramosul Gp2 este faimosul Campionat Formula 3000, ce a fost creat de FIA ( Federatia internationala de automobile) in 1985 ca o confruntare finala pentru soferii ce vroiau sa intre in Formula 1. A fost calea perfecta de a face tranzitia din competitiile nationale de formule in cea mai importanta compet