Intra in cont





Inregistrare
Ai uitat parola

Inscrie-te pentru newsletter

Aboneaza-te la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele stiri din domeniul auto si cu evenimentele istorice ale zilei!

Nou model Kia pentru 2012 in Slovacia

2010-12-24 11:02:32
video: da | vizualizari: 10199

uzina kia din slovaciaKia Motors Corp intentioneaza sa lanseze in productie un nou model, in fabrica sa de asamblare din Slovacia, pentru anul 2012, a declarat agentia de stiri slovaca, TASR.
"Am lansat doua modele noi anul acesta si intentionam sa lansam un nou model in 2012" a declarat In-Kyu Bae, presedintele Kia Motors Slovacia, reporterilor, miercuri dupa intalnirea cu primul-ministru Iveta Radicova.

Kia Motors Slovacia are o fabrica in nordul orasului Zilina care are o capacitate de productie de 300.000 de automobile pe an. Fabrica construieste modelele SUV Kia Sportage si Hyundai ix35 si compactul Kia Ceed.
cei de la Kia au declarat ca se asteapta ca productia uzinei din Slovacia sa creasca anul urmator datorita celor doua SUV-uri.

Uzina din Zilina a produs 207.000 de autoturisme in primele 11 luni ale anului, inregistrand o crestere mai mare de 50 de procente. Se asteapta o productie de 228.000 de unitati anul acesta.


Citeste si istoria marcii KIA

Categorii articole


Inca nu sunt comentarii pentru articolul -- Nou model Kia pentru 2012 in Slovacia
Fii primul care comenteaza acest articol!

Marci auto

Istoria masinilor electrice

Intre anii 1832 si 1839 ( un se stie anul exact), Robert Anderson al Scotiei a inventat primul mijloc de transport electric. Un autovehicul electric, la scara mica a fost proiectat de de Profesorul Stratingh al Groningen, Olanda si a fost construit de asistentul sau Christopher Becker in 1835. Autovehicule electrice practice au fost inventate de americanii Thomas Davenport si Scotsmen Robert Davidson in jurul anului 1842. Ambii inventatori au fost primii ce au folosit baterii nereincarcabile. Francezul Gaston Plan

Istoria formulei 3000

Seriile GP2 sunt mai degraba o competitie "tanara" in cursele open-wheel, dar conceptul sau a fost implementat cu multi ani inainte ca, campionatul sa se prezinte in formatul curent. Stramosul Gp2 este faimosul Campionat Formula 3000, ce a fost creat de FIA ( Federatia internationala de automobile) in 1985 ca o confruntare finala pentru soferii ce vroiau sa intre in Formula 1. A fost calea perfecta de a face tranzitia din competitiile nationale de formule in cea mai importanta compet