Intra in cont

Inregistrare
Ai uitat parola

Inscrie-te pentru newsletter

Aboneaza-te la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele stiri din domeniul auto si cu evenimentele istorice ale zilei!

Nou model Kia pentru 2012 in Slovacia

2010-12-24 11:02:32
video: da | vizualizari: 9822

uzina kia din slovaciaKia Motors Corp intentioneaza sa lanseze in productie un nou model, in fabrica sa de asamblare din Slovacia, pentru anul 2012, a declarat agentia de stiri slovaca, TASR.
"Am lansat doua modele noi anul acesta si intentionam sa lansam un nou model in 2012" a declarat In-Kyu Bae, presedintele Kia Motors Slovacia, reporterilor, miercuri dupa intalnirea cu primul-ministru Iveta Radicova.

Kia Motors Slovacia are o fabrica in nordul orasului Zilina care are o capacitate de productie de 300.000 de automobile pe an. Fabrica construieste modelele SUV Kia Sportage si Hyundai ix35 si compactul Kia Ceed.
cei de la Kia au declarat ca se asteapta ca productia uzinei din Slovacia sa creasca anul urmator datorita celor doua SUV-uri.

Uzina din Zilina a produs 207.000 de autoturisme in primele 11 luni ale anului, inregistrand o crestere mai mare de 50 de procente. Se asteapta o productie de 228.000 de unitati anul acesta.


Citeste si istoria marcii KIA

Categorii articole


Inca nu sunt comentarii pentru articolul -- Nou model Kia pentru 2012 in Slovacia
Fii primul care comenteaza acest articol!

Marci auto

Motorul Diesel

Motorul Diesel este un motor cu combustie interna, mai exact este un motor cu aprindere prin compresie, in care combustibilul se detoneaza doar prin temperatura ridicata creata de comprimarea amestecului aer-carburant, şi nu prin utilizarea unui dispozitiv auxiliar, aşa cum ar fi bujia in cazul motorului pe benzina. Motorul opereaza utilizand ciclul Diesel. Numele motorului a fost dat dupa inginerul german Rudolf Diesel la sugestia sotiei sale Martha Diesel, care in 1895 il sfatuieşte cu: Nenn

Inceputurile liniilor de asamblare auto

Inceputurile liniei de asamblare. Pe la inceputurile anilor 1900, masinile pe benzina au inceput sa depaseasca in vanzari celelalte autoturisme. Piata pentru automobile economice crestea si nevoia pentru productia industriala isi facea simtita prezenta. Primi fabricanti de autoturisme a fost Franta : Panhard & Levassor (1889) si peugeot ( 1891). Prin fabricanti de autovehicule ne referim la constructori ai intregului vehicul pentru vanzare si nu doar la inventatorii motoarelor ce au experimentat doar pent