Intra in cont

Inregistrare
Ai uitat parola

Inscrie-te pentru newsletter

Aboneaza-te la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele stiri din domeniul auto si cu evenimentele istorice ale zilei!

Mini prezinta conceptul Paceman

2010-12-19 12:47:03
video: da | vizualizari: 7368

mini pacemanAcum cateva momente, MINI a dezvaluit ceea ce noi ar trebui sa numim "X6 Coupe in lumea MINI", adica, MINI Paceman, un fel de coupe construit pe platforma lui MINI Countyman.

Noul coupe pastreaza partea frontala a familiei MINI dar adauga propriile repere distinctive, privind designul. Farurile sunt mai mari, se intind pe aripile din fata si sunt incadrate de crom.

Mai sunt adaugate orificii suplimetare pentru racire, in bara din fata, care se incadreaza foarte bine cu noile faruri de ceata.
Partea laterala are un design larg si robust, conferindu-i masinii un aspect inconfundabil si un caracter sportiv, accentuat si de noile roti, de 19 toli, desenate special pentru masina de studiu, avand in partea de sus razele de culoare inchisa care incadreaza aripile in partea de jos.
Plafonul este plat si se termina cu o luneta care ofera o larga vizibilitate. Ferestrele par a nu avea rame contrastand foarte bine cu in partea de sus cu plafonul.

Masina, care are patru locuri, masoara 4.110mm lungime, 1.789mm latime si 1.541mm inaltime.
MINI Paceman va fi lansat in 2011 la Salonul Auto de la Detroit.

Pentru mai multe detalii urmariti videoclipul atasat.


Citeste si istoria marcii MINI

Categorii articole


Inca nu sunt comentarii pentru articolul -- Mini prezinta conceptul Paceman
Fii primul care comenteaza acest articol!

Marci auto

Inceputurile liniilor de asamblare auto

Inceputurile liniei de asamblare. Pe la inceputurile anilor 1900, masinile pe benzina au inceput sa depaseasca in vanzari celelalte autoturisme. Piata pentru automobile economice crestea si nevoia pentru productia industriala isi facea simtita prezenta. Primi fabricanti de autoturisme a fost Franta : Panhard & Levassor (1889) si peugeot ( 1891). Prin fabricanti de autovehicule ne referim la constructori ai intregului vehicul pentru vanzare si nu doar la inventatorii motoarelor ce au experimentat doar pent

Istoria automobilului

Inca din cele mai vechi timpuri, omul a cautat metode prin care sa poata transporta diferite materiale sau hrana de la distante mult mai mari. Astfel, el a construit, folosindu-si inteligenta cu care este inzestrat, diferite mijloace de transport, de la cele mai rudimentare, atingand apogeul in sec. al XIX-lea, odata cu inventia automobilului. istorie automobil. Prima constructie considerata vehicul, in sensul de constructie destinata transportului a fost targa purtata de oameni. Apoi, aceasta a evoluat, deoarece omul a ajun