Intra in cont

Inregistrare
Ai uitat parola

Inscrie-te pentru newsletter

Aboneaza-te la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele stiri din domeniul auto si cu evenimentele istorice ale zilei!

MINI Cooper Countryman S Diesel 2011

2010-11-21 00:49:47
video: nu | vizualizari: 9901

mini cooper s countryman dieselMai jos sunt primele fotografii spion cu viitorul MINI Cooper Countryman S Diesel, versiunea diesel cu tractiune integrala a acestei marci. Afisata de parca nu ar avea nimic de ascuns, noul model ar putea intra si fabricatie la inceputul anului viitor.

Ca si Cooper S Diesel, Countryman este probabil un model doar pentru Europa, si ne asteptam ca o combinatie intre o tractiune integrala si un cuplu diesel va fi una destul de placuta.

Exteriorul masinii este nemodificat cu exceptia emblemei spate Cooper SD. Puterea ar trebui sa fie undeva intre 140-150Cp cu un cuplu in jurul a 270Nm.

sursa: motorauthority


Citeste si istoria marcii MINI

Categorii articole


Galerie foto pentru articolul --- MINI Cooper Countryman S Diesel 2011

Inca nu sunt comentarii pentru articolul -- MINI Cooper Countryman S Diesel 2011
Fii primul care comenteaza acest articol!

Marci auto

Inceputurile liniilor de asamblare auto

Inceputurile liniei de asamblare. Pe la inceputurile anilor 1900, masinile pe benzina au inceput sa depaseasca in vanzari celelalte autoturisme. Piata pentru automobile economice crestea si nevoia pentru productia industriala isi facea simtita prezenta. Primi fabricanti de autoturisme a fost Franta : Panhard & Levassor (1889) si peugeot ( 1891). Prin fabricanti de autovehicule ne referim la constructori ai intregului vehicul pentru vanzare si nu doar la inventatorii motoarelor ce au experimentat doar pent

Istoria masinilor electrice

Intre anii 1832 si 1839 ( un se stie anul exact), Robert Anderson al Scotiei a inventat primul mijloc de transport electric. Un autovehicul electric, la scara mica a fost proiectat de de Profesorul Stratingh al Groningen, Olanda si a fost construit de asistentul sau Christopher Becker in 1835. Autovehicule electrice practice au fost inventate de americanii Thomas Davenport si Scotsmen Robert Davidson in jurul anului 1842. Ambii inventatori au fost primii ce au folosit baterii nereincarcabile. Francezul Gaston Plan