Intra in cont

Inregistrare
Ai uitat parola

Inscrie-te pentru newsletter

Aboneaza-te la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele stiri din domeniul auto si cu evenimentele istorice ale zilei!

MG3 a fost aratat publicului in China

2010-12-20 20:07:08
video: nu | vizualizari: 5840

mg3Automobilul doar ce a fost aratat publicului la Salonul Auto Guangzhou, China si va fi disponibil pentru dealeri in Martie 2011.
Proiectat in Marea britanie, MG3-ul se bazeaza foarte mult pe conceptulZero, vazut in luna Mai la Beijing Motor Show. Nou venitul pastreaza aspectul modern, unghiular al conceptului.
Supermini-ul cu cinci usi va fi gata pentru vanzari in China, la inceputul anului urmator, pentru preturi incepand de la 5.900 lire sterline. Cand automobilul va ajunge in Europa, adica la sfarsitul anului 2012, se spera ca pretul de vanzare sa fie punctul sau forte, care va fi mult sub rivalii sai.
MG3 este similar ca dimensiuni cu actualul Ford Fiesta cu cinci usi. Pana acum a fost confirmat doar un motor de 1.5 litri, diesel, care dezvolta 109CP si poate propulsa masina la o viteza maxima de 181km/h.
Un motor de 1.3 litri, benzina este planificat, desi firma inca este in cautarea unui partener pentru dezvoltarea unui motor adecvat. Este posibil sa apara si o versiune mai puternica a motorului de 1.5 litri, asteptandu-se sa dezvolte 156CP.
Firma mama a luiMG a confirmat la expozitie ca este pe cale sa inceapa productia lui MG6 in Marea Britanie, in primul trimestru al anului urmator. Firma intentioneaza sa fabrice masinile in vechea Longbridge, langa Birmingham, si sa isi vanda produsele prin dealerii Vauxhall, in urma unui acord cu General Motors.


Citeste si istoria marcii MG

Categorii articole


Galerie foto pentru articolul --- MG3 a fost aratat publicului in China

Inca nu sunt comentarii pentru articolul -- MG3 a fost aratat publicului in China
Fii primul care comenteaza acest articol!

Marci auto

Istoria automobilului

Inca din cele mai vechi timpuri, omul a cautat metode prin care sa poata transporta diferite materiale sau hrana de la distante mult mai mari. Astfel, el a construit, folosindu-si inteligenta cu care este inzestrat, diferite mijloace de transport, de la cele mai rudimentare, atingand apogeul in sec. al XIX-lea, odata cu inventia automobilului. istorie automobil. Prima constructie considerata vehicul, in sensul de constructie destinata transportului a fost targa purtata de oameni. Apoi, aceasta a evoluat, deoarece omul a ajun

Inceputurile liniilor de asamblare auto

Inceputurile liniei de asamblare. Pe la inceputurile anilor 1900, masinile pe benzina au inceput sa depaseasca in vanzari celelalte autoturisme. Piata pentru automobile economice crestea si nevoia pentru productia industriala isi facea simtita prezenta. Primi fabricanti de autoturisme a fost Franta : Panhard & Levassor (1889) si peugeot ( 1891). Prin fabricanti de autovehicule ne referim la constructori ai intregului vehicul pentru vanzare si nu doar la inventatorii motoarelor ce au experimentat doar pent