Intra in cont

Inregistrare
Ai uitat parola

Inscrie-te pentru newsletter

Aboneaza-te la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele stiri din domeniul auto si cu evenimentele istorice ale zilei!

Logan 2 va fi disponibil in anul 2012

2011-08-16 19:22:53
video: nu | vizualizari: 12027

dacia logan 2 va fi disponibila in 2012Automobile Dacia va lansa în a doua parte a anului viitor cea de-a doua generaţie a lui Logan potrivit francezilor de la Caradisiac.
Noua generaţie va reprezenta un model complet reproiectat în timp ce preţul va rămâne aproape neschimbat. Mai mult, dacă Logan are în prezent două versiuni de caroserie, sedan şi break, francezii pregătesc şi un hatchback în cinci uşi, care va fi mai mare decât Sandero, ce va ajuta la o creştere a vânzărilor în Europa de Vest.

Spre deosebire de generaţia actuală, care are la bază platforma tehnică a lui Clio II, următorul model va prelua platforma de la Renault Fluence, fapt ce va determina dimensiuni mai generoase atât la interior cât şi la exterior, ce va încadra Logan în partea superioară a segmentului compact.

Schimbarea de generatie a Logan-ului este luata in calcul dar inca nu s-a stabilit o data limita.

Gama motorizărilor va include cel mai probabil motorizările diesel de 1,5 litri de 90 şi 110 CP de pe Duster dar şi noile propulsoare pe benzină de 0.9 litri supraalimentate în trei cilindri de 108 CP care se vor regăsi şi pe Clio IV.

în ceea ce priveşte preţul maşinii, francezii de la Caradisiac estimează că noul Logan va costa cel puţin 7.800 de euro, iar versiunea de top ar trece de 10.000 de euro.

*Imaginea din articol este editata pe calculator

[ sursa: zf.ro ]


Citeste si istoria marcii DACIA

Categorii articole


Inca nu sunt comentarii pentru articolul -- Logan 2 va fi disponibil in anul 2012
Fii primul care comenteaza acest articol!

Marci auto

Istoria formulei 3000

Seriile GP2 sunt mai degraba o competitie "tanara" in cursele open-wheel, dar conceptul sau a fost implementat cu multi ani inainte ca, campionatul sa se prezinte in formatul curent. Stramosul Gp2 este faimosul Campionat Formula 3000, ce a fost creat de FIA ( Federatia internationala de automobile) in 1985 ca o confruntare finala pentru soferii ce vroiau sa intre in Formula 1. A fost calea perfecta de a face tranzitia din competitiile nationale de formule in cea mai importanta compet

Istoria automobilului

Inca din cele mai vechi timpuri, omul a cautat metode prin care sa poata transporta diferite materiale sau hrana de la distante mult mai mari. Astfel, el a construit, folosindu-si inteligenta cu care este inzestrat, diferite mijloace de transport, de la cele mai rudimentare, atingand apogeul in sec. al XIX-lea, odata cu inventia automobilului. istorie automobil. Prima constructie considerata vehicul, in sensul de constructie destinata transportului a fost targa purtata de oameni. Apoi, aceasta a evoluat, deoarece omul a ajun