Intra in cont

Inregistrare
Ai uitat parola

Inscrie-te pentru newsletter

Aboneaza-te la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele stiri din domeniul auto si cu evenimentele istorice ale zilei!

Kia Four-Door Sports Sedan Concept

2011-08-20 08:58:25
video: da | vizualizari: 5658

kia sedan sport conceptDe doi ani se aud zvonuri despre Kia, cum ca ar lucra la un sedan sport cu tractiune spate, propulsat de un V-8. In luna Iulie se zvonea ca masina isi va face debutul la Frankfurt, anul acesta, in versiunea concept.

Astazi, Kia a transformatul zvonul in certitudine, anunatand debutul sedanului sport cu patru usi la Frankfurt Auto Show.

Se presupune ca acest concept foloseste platforma Hyundai Genesis Sedan. Puterea motorului va fi transmisa rotilor din spate cu ajutorul unei cutii automate cu opt trepte.

Conceptul semnaleaza noul stil de design al companiei.


Citeste si istoria marcii KIA

Categorii articole


Galerie foto pentru articolul --- Kia Four-Door Sports Sedan Concept

Inca nu sunt comentarii pentru articolul -- Kia Four-Door Sports Sedan Concept
Fii primul care comenteaza acest articol!

Marci auto

Primele automobile fabricate in Romania

Istoria automobilului romanesc nu are, din pacate, prea multe file.Majoritatea romanilor considera Dacia ca fiind primul automobil fabricat in Romania. Unii stiu ca la sfarsitul anilor 1930 au fost asamblate in Bucuresti automobile Ford.Putini stiu insa ca in urma cu aproape 90 de ani, in 1908 lua fiinta la Arad fabrica de automobile MARTA. Din multitudinea de firme auto aparute in Europa Centrala, inaintea Primului Razboi Mondial, doar cateva au mai rezistat pana in zilele noastre:Steyr, Austro-Daimler, Puch, Raba, Pra

Istoria automobilului

Inca din cele mai vechi timpuri, omul a cautat metode prin care sa poata transporta diferite materiale sau hrana de la distante mult mai mari. Astfel, el a construit, folosindu-si inteligenta cu care este inzestrat, diferite mijloace de transport, de la cele mai rudimentare, atingand apogeul in sec. al XIX-lea, odata cu inventia automobilului. istorie automobil. Prima constructie considerata vehicul, in sensul de constructie destinata transportului a fost targa purtata de oameni. Apoi, aceasta a evoluat, deoarece omul a ajun