Intra in cont

Inregistrare
Ai uitat parola

Inscrie-te pentru newsletter

Aboneaza-te la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele stiri din domeniul auto si cu evenimentele istorice ale zilei!

Kia Four-Door Sports Sedan Concept

2011-08-20 08:58:25
video: da | vizualizari: 5628

kia sedan sport conceptDe doi ani se aud zvonuri despre Kia, cum ca ar lucra la un sedan sport cu tractiune spate, propulsat de un V-8. In luna Iulie se zvonea ca masina isi va face debutul la Frankfurt, anul acesta, in versiunea concept.

Astazi, Kia a transformatul zvonul in certitudine, anunatand debutul sedanului sport cu patru usi la Frankfurt Auto Show.

Se presupune ca acest concept foloseste platforma Hyundai Genesis Sedan. Puterea motorului va fi transmisa rotilor din spate cu ajutorul unei cutii automate cu opt trepte.

Conceptul semnaleaza noul stil de design al companiei.


Citeste si istoria marcii KIA

Categorii articole


Galerie foto pentru articolul --- Kia Four-Door Sports Sedan Concept

Inca nu sunt comentarii pentru articolul -- Kia Four-Door Sports Sedan Concept
Fii primul care comenteaza acest articol!

Marci auto

Istoria automobilului

Inca din cele mai vechi timpuri, omul a cautat metode prin care sa poata transporta diferite materiale sau hrana de la distante mult mai mari. Astfel, el a construit, folosindu-si inteligenta cu care este inzestrat, diferite mijloace de transport, de la cele mai rudimentare, atingand apogeul in sec. al XIX-lea, odata cu inventia automobilului. istorie automobil. Prima constructie considerata vehicul, in sensul de constructie destinata transportului a fost targa purtata de oameni. Apoi, aceasta a evoluat, deoarece omul a ajun

Inceputurile liniilor de asamblare auto

Inceputurile liniei de asamblare. Pe la inceputurile anilor 1900, masinile pe benzina au inceput sa depaseasca in vanzari celelalte autoturisme. Piata pentru automobile economice crestea si nevoia pentru productia industriala isi facea simtita prezenta. Primi fabricanti de autoturisme a fost Franta : Panhard & Levassor (1889) si peugeot ( 1891). Prin fabricanti de autovehicule ne referim la constructori ai intregului vehicul pentru vanzare si nu doar la inventatorii motoarelor ce au experimentat doar pent