Intra in cont

Inregistrare
Ai uitat parola

Inscrie-te pentru newsletter

Aboneaza-te la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele stiri din domeniul auto si cu evenimentele istorice ale zilei!

Kia Four-Door Sports Sedan Concept

2011-08-20 08:58:25
video: da | vizualizari: 5720

kia sedan sport conceptDe doi ani se aud zvonuri despre Kia, cum ca ar lucra la un sedan sport cu tractiune spate, propulsat de un V-8. In luna Iulie se zvonea ca masina isi va face debutul la Frankfurt, anul acesta, in versiunea concept.

Astazi, Kia a transformatul zvonul in certitudine, anunatand debutul sedanului sport cu patru usi la Frankfurt Auto Show.

Se presupune ca acest concept foloseste platforma Hyundai Genesis Sedan. Puterea motorului va fi transmisa rotilor din spate cu ajutorul unei cutii automate cu opt trepte.

Conceptul semnaleaza noul stil de design al companiei.


Citeste si istoria marcii KIA

Categorii articole


Galerie foto pentru articolul --- Kia Four-Door Sports Sedan Concept

Inca nu sunt comentarii pentru articolul -- Kia Four-Door Sports Sedan Concept
Fii primul care comenteaza acest articol!

Marci auto

Istoria curselor auto DRAG NASCAR

Este un fapt acceptat de catre istoricii curselor cu masini cum ca NHRA (Asociatia nationala a HotRod-urilor) si NASCAR impart aceeasi radacini in Statele unite, datand de la inceputul anilor 1930, desi a devenit sport legitim la scurt timp dupa razboi. Incluzand implicarea primilor hotrod-eri si masinilor de curse in contrabanda cu alcool, folosind profiturile obtinute din piata neagra a alcoolului pentru a cumpara masini noi si a le face sa mearga mai repede pe distante scurte. Practic, competitiile intre ei au

Istoria masinilor electrice

Intre anii 1832 si 1839 ( un se stie anul exact), Robert Anderson al Scotiei a inventat primul mijloc de transport electric. Un autovehicul electric, la scara mica a fost proiectat de de Profesorul Stratingh al Groningen, Olanda si a fost construit de asistentul sau Christopher Becker in 1835. Autovehicule electrice practice au fost inventate de americanii Thomas Davenport si Scotsmen Robert Davidson in jurul anului 1842. Ambii inventatori au fost primii ce au folosit baterii nereincarcabile. Francezul Gaston Plan