Intra in cont

Inregistrare
Ai uitat parola

Inscrie-te pentru newsletter

Aboneaza-te la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele stiri din domeniul auto si cu evenimentele istorice ale zilei!

Kia Four-Door Sports Sedan Concept

2011-08-20 08:58:25
video: da | vizualizari: 5573

kia sedan sport conceptDe doi ani se aud zvonuri despre Kia, cum ca ar lucra la un sedan sport cu tractiune spate, propulsat de un V-8. In luna Iulie se zvonea ca masina isi va face debutul la Frankfurt, anul acesta, in versiunea concept.

Astazi, Kia a transformatul zvonul in certitudine, anunatand debutul sedanului sport cu patru usi la Frankfurt Auto Show.

Se presupune ca acest concept foloseste platforma Hyundai Genesis Sedan. Puterea motorului va fi transmisa rotilor din spate cu ajutorul unei cutii automate cu opt trepte.

Conceptul semnaleaza noul stil de design al companiei.


Citeste si istoria marcii KIA

Categorii articole


Galerie foto pentru articolul --- Kia Four-Door Sports Sedan Concept

Inca nu sunt comentarii pentru articolul -- Kia Four-Door Sports Sedan Concept
Fii primul care comenteaza acest articol!

Marci auto

Primele automobile fabricate in Romania

Istoria automobilului romanesc nu are, din pacate, prea multe file.Majoritatea romanilor considera Dacia ca fiind primul automobil fabricat in Romania. Unii stiu ca la sfarsitul anilor 1930 au fost asamblate in Bucuresti automobile Ford.Putini stiu insa ca in urma cu aproape 90 de ani, in 1908 lua fiinta la Arad fabrica de automobile MARTA. Din multitudinea de firme auto aparute in Europa Centrala, inaintea Primului Razboi Mondial, doar cateva au mai rezistat pana in zilele noastre:Steyr, Austro-Daimler, Puch, Raba, Pra

Istoria formulei 3000

Seriile GP2 sunt mai degraba o competitie "tanara" in cursele open-wheel, dar conceptul sau a fost implementat cu multi ani inainte ca, campionatul sa se prezinte in formatul curent. Stramosul Gp2 este faimosul Campionat Formula 3000, ce a fost creat de FIA ( Federatia internationala de automobile) in 1985 ca o confruntare finala pentru soferii ce vroiau sa intre in Formula 1. A fost calea perfecta de a face tranzitia din competitiile nationale de formule in cea mai importanta compet