Intra in cont

Inregistrare
Ai uitat parola

Inscrie-te pentru newsletter

Aboneaza-te la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele stiri din domeniul auto si cu evenimentele istorice ale zilei!

Geneva 2011 Toyota Prius plus

2011-03-02 21:25:36
video: da | vizualizari: 9418

Toyota Prius+    Prezenta si ea laa Geneva Motor Show, Toyota Prius+ ne arata ca aduce o doza mai sanatoasa de spatiu in interiorul ei. Binecunoscutul hibrid pastreaza cam aceleasi linii ca si predecesorul sau care a avut succes, dar care in interior are acum sapte locuri.

    O alta chestie ce merita remarcata, este ca bateria are acum litiu-ion care este asezata sub consola din centru si locul pasagerului din fata ceea ce este benefic pentru marirea spatiului din interiorul vehiculului.

    Cum era de asteptat de la un Prius, exista trei moduri de a o conduce, unul EV cu zero emisie, care se bazeaza pe puterea motorului electric, un ECO-modul ce sporeste eficienta si economia de combustibil, si un final mod POWER oarecum ambitios care sporeste performantele generale.

    Toyota spune ca Prius+ va fi comercializat in Europa in prima jumatate a anului 2012, dar si in Statele Unite ale Americii in aceeasi perioada sub forma de "V Prius".


Citeste si istoria marcii TOYOTA

Categorii articole


Galerie foto pentru articolul --- Geneva 2011 Toyota Prius plus

Inca nu sunt comentarii pentru articolul -- Geneva 2011 Toyota Prius plus
Fii primul care comenteaza acest articol!

Marci auto

Istoria masinilor electrice

Intre anii 1832 si 1839 ( un se stie anul exact), Robert Anderson al Scotiei a inventat primul mijloc de transport electric. Un autovehicul electric, la scara mica a fost proiectat de de Profesorul Stratingh al Groningen, Olanda si a fost construit de asistentul sau Christopher Becker in 1835. Autovehicule electrice practice au fost inventate de americanii Thomas Davenport si Scotsmen Robert Davidson in jurul anului 1842. Ambii inventatori au fost primii ce au folosit baterii nereincarcabile. Francezul Gaston Plan

Istoria formulei 3000

Seriile GP2 sunt mai degraba o competitie "tanara" in cursele open-wheel, dar conceptul sau a fost implementat cu multi ani inainte ca, campionatul sa se prezinte in formatul curent. Stramosul Gp2 este faimosul Campionat Formula 3000, ce a fost creat de FIA ( Federatia internationala de automobile) in 1985 ca o confruntare finala pentru soferii ce vroiau sa intre in Formula 1. A fost calea perfecta de a face tranzitia din competitiile nationale de formule in cea mai importanta compet