Intra in cont

Inregistrare
Ai uitat parola

Inscrie-te pentru newsletter

Aboneaza-te la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele stiri din domeniul auto si cu evenimentele istorice ale zilei!

Fotografii cu noul Ford Focus Electric

2011-01-08 10:50:15
video: da | vizualizari: 8969

ford focus electricNissan Leaf si Chevrolet Volt ar trebui sa se ingrijoreze, deoarece Ford a lansat pretendentul sau la categoria electric, Ford Focus Electric.
Masina arata ca una normala, un hatchback atractiv, pretinzand a avea toate dotarile lui Leaf si este plin de multimedia.
Galeria foto atasata subliniaza cat de bine arata noul Ford Focus Electric.


Citeste si istoria marcii FORD

Categorii articole


Galerie foto pentru articolul --- Fotografii cu noul Ford Focus Electric

Inca nu sunt comentarii pentru articolul -- Fotografii cu noul Ford Focus Electric
Fii primul care comenteaza acest articol!

Marci auto

Primele automobile fabricate in Romania

Istoria automobilului romanesc nu are, din pacate, prea multe file.Majoritatea romanilor considera Dacia ca fiind primul automobil fabricat in Romania. Unii stiu ca la sfarsitul anilor 1930 au fost asamblate in Bucuresti automobile Ford.Putini stiu insa ca in urma cu aproape 90 de ani, in 1908 lua fiinta la Arad fabrica de automobile MARTA. Din multitudinea de firme auto aparute in Europa Centrala, inaintea Primului Razboi Mondial, doar cateva au mai rezistat pana in zilele noastre:Steyr, Austro-Daimler, Puch, Raba, Pra

Istoria curselor auto DRAG NASCAR

Este un fapt acceptat de catre istoricii curselor cu masini cum ca NHRA (Asociatia nationala a HotRod-urilor) si NASCAR impart aceeasi radacini in Statele unite, datand de la inceputul anilor 1930, desi a devenit sport legitim la scurt timp dupa razboi. Incluzand implicarea primilor hotrod-eri si masinilor de curse in contrabanda cu alcool, folosind profiturile obtinute din piata neagra a alcoolului pentru a cumpara masini noi si a le face sa mearga mai repede pe distante scurte. Practic, competitiile intre ei au