Intra in cont

Inregistrare
Ai uitat parola

Inscrie-te pentru newsletter

Aboneaza-te la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele stiri din domeniul auto si cu evenimentele istorice ale zilei!

Ford B-Max Concept prototipul modelului de la Craiova

2011-03-01 00:45:28
video: da | vizualizari: 10459

ford b-max 2011Ford prezinta la Salonul Auto de la Geneva conceptul B-Max. Acesta prefigureaza viitorul monovolum de segment mic pe care Ford il va fabrica la uzina din Craiova.
Ford a prezentat astazi noul concept B-Max la Salonul Auto de la Geneva. Noul concept prefigureaza un model de serie care va fi construit la fabrica Ford din Craiova si va intra in productie in 12 luni. Spre deosebire de alte monovolume din acest segment, B-Max prezinta un design special, care renunta la montantul B si introduce usi glisante. Gratie acestor trasaturi, accesul la locurile din spate este la cel mai bun nivel din clasa, iar flexibilitatea atinge si ea o cota ridicata.

"Prin popularele S-Max si Galaxy, alaturi de noile C-Max si Grand C-Max, Ford are istorie in aducerea stilului si inovatiei pe piata monovolumelor. Noul B-Max semnalizeaza faptul ca Ford este gata sa aduca aceeasi mentalitate indrazneata si pe piata automobilelor mici. Gratie designului dinamic si a usilor in format unic, B-Max trimite un mesaj puternic clientilor care doresc un vehicul versatil, compact si stilat", a declarat Stephen Odell, seful Ford Europe.

Oficialii Ford spun ca noul B-Max va fi cu 11 cm mai inalt decât Fiesta. Cu ambele usi deschise, modelul Ford va avea o deschidere de peste 1.5 metri latime, dublu fata de ceea ce ofera rivalii cu concepte alternative de deschidere ale usilor (cei de la Ford vorbesc aici de Opel Meriva). Prin plierea banchetei din spate, modelul ofera o podea plata pe care se pot transporta obiecte cu o lungime de maximum 2.35 metri.


Citeste si istoria marcii FORD

Categorii articole


Galerie foto pentru articolul --- Ford B-Max Concept prototipul modelului de la Craiova

Inca nu sunt comentarii pentru articolul -- Ford B-Max Concept prototipul modelului de la Craiova
Fii primul care comenteaza acest articol!

Marci auto

Istoria automobilului

Inca din cele mai vechi timpuri, omul a cautat metode prin care sa poata transporta diferite materiale sau hrana de la distante mult mai mari. Astfel, el a construit, folosindu-si inteligenta cu care este inzestrat, diferite mijloace de transport, de la cele mai rudimentare, atingand apogeul in sec. al XIX-lea, odata cu inventia automobilului. istorie automobil. Prima constructie considerata vehicul, in sensul de constructie destinata transportului a fost targa purtata de oameni. Apoi, aceasta a evoluat, deoarece omul a ajun

Primele automobile fabricate in Romania

Istoria automobilului romanesc nu are, din pacate, prea multe file.Majoritatea romanilor considera Dacia ca fiind primul automobil fabricat in Romania. Unii stiu ca la sfarsitul anilor 1930 au fost asamblate in Bucuresti automobile Ford.Putini stiu insa ca in urma cu aproape 90 de ani, in 1908 lua fiinta la Arad fabrica de automobile MARTA. Din multitudinea de firme auto aparute in Europa Centrala, inaintea Primului Razboi Mondial, doar cateva au mai rezistat pana in zilele noastre:Steyr, Austro-Daimler, Puch, Raba, Pra