Intra in cont

Inregistrare
Ai uitat parola

Inscrie-te pentru newsletter

Aboneaza-te la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele stiri din domeniul auto si cu evenimentele istorice ale zilei!

Eminem in reclama Chrysler Super Bowl

2011-02-07 06:52:20
video: da | vizualizari: 6900

chrysler 200 2011In timp de Mercedes-Benz a avut ca principal protagonist in reclama Super Bowl pe Sean P. Diddy, Chrysler a apelat la celebrul interpret hip hop, Eminem, pentru a promova produsul lor.
Chrysler a apelat la Eminem avand in vedere radacinile actorului, aceleasi cu ale brandului auto, sloganul reclamei fiind "Imported form Detroit".
Modelul din reclama este noul Chrysler 200, iar spotul de 2 minute a fost filmat in intregime in Detroit, folosindu-se distributie de nivel local.


Citeste si istoria marcii CHRYSLER

Categorii articole


Inca nu sunt comentarii pentru articolul -- Eminem in reclama Chrysler Super Bowl
Fii primul care comenteaza acest articol!

Marci auto

Istoria automobilului

Inca din cele mai vechi timpuri, omul a cautat metode prin care sa poata transporta diferite materiale sau hrana de la distante mult mai mari. Astfel, el a construit, folosindu-si inteligenta cu care este inzestrat, diferite mijloace de transport, de la cele mai rudimentare, atingand apogeul in sec. al XIX-lea, odata cu inventia automobilului. istorie automobil. Prima constructie considerata vehicul, in sensul de constructie destinata transportului a fost targa purtata de oameni. Apoi, aceasta a evoluat, deoarece omul a ajun

Primele automobile fabricate in Romania

Istoria automobilului romanesc nu are, din pacate, prea multe file.Majoritatea romanilor considera Dacia ca fiind primul automobil fabricat in Romania. Unii stiu ca la sfarsitul anilor 1930 au fost asamblate in Bucuresti automobile Ford.Putini stiu insa ca in urma cu aproape 90 de ani, in 1908 lua fiinta la Arad fabrica de automobile MARTA. Din multitudinea de firme auto aparute in Europa Centrala, inaintea Primului Razboi Mondial, doar cateva au mai rezistat pana in zilele noastre:Steyr, Austro-Daimler, Puch, Raba, Pra