Intra in cont

Inregistrare
Ai uitat parola

Inscrie-te pentru newsletter

Aboneaza-te la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele stiri din domeniul auto si cu evenimentele istorice ale zilei!

Dacia Logan devine Lada Largus

2011-08-29 13:37:34
video: da | vizualizari: 14642

Lada LargusDacia Logan va fi vanduta in Rusia sub denumirea Lada Largus. Creditul apartine grupului Renault care detine si Dacia si AvtoVAZ, cel din urma fiind producatorul marcii Lada.

Prin aceasta redenumire, se incheie rivalitatea dintre Lada si Dacia, nu foarte hotarata dar binestiuta la nivelul anilor ce imbratisau comunismul.


Citeste si istoria marcii DACIA

Categorii articole


Galerie foto pentru articolul --- Dacia Logan devine Lada Largus

Inca nu sunt comentarii pentru articolul -- Dacia Logan devine Lada Largus
Fii primul care comenteaza acest articol!

Marci auto

Istoria automobilului

Inca din cele mai vechi timpuri, omul a cautat metode prin care sa poata transporta diferite materiale sau hrana de la distante mult mai mari. Astfel, el a construit, folosindu-si inteligenta cu care este inzestrat, diferite mijloace de transport, de la cele mai rudimentare, atingand apogeul in sec. al XIX-lea, odata cu inventia automobilului. istorie automobil. Prima constructie considerata vehicul, in sensul de constructie destinata transportului a fost targa purtata de oameni. Apoi, aceasta a evoluat, deoarece omul a ajun

Istoria curselor auto DRAG NASCAR

Este un fapt acceptat de catre istoricii curselor cu masini cum ca NHRA (Asociatia nationala a HotRod-urilor) si NASCAR impart aceeasi radacini in Statele unite, datand de la inceputul anilor 1930, desi a devenit sport legitim la scurt timp dupa razboi. Incluzand implicarea primilor hotrod-eri si masinilor de curse in contrabanda cu alcool, folosind profiturile obtinute din piata neagra a alcoolului pentru a cumpara masini noi si a le face sa mearga mai repede pe distante scurte. Practic, competitiile intre ei au