Intra in cont

Inregistrare
Ai uitat parola

Inscrie-te pentru newsletter

Aboneaza-te la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele stiri din domeniul auto si cu evenimentele istorice ale zilei!

Citroen Metropolis excusiv pentru China

2010-10-28 00:00:00
video: da | vizualizari: 11139

citroen metropolisIata ca nu numai pentru Europa si Statul larg intins pe un continent au parte de exclusivitate!
Compania PSA Peugeot Citroen a declarat ca o sa inceapa in 2012 sa produca versiunea de serie a modelului Metropolis excusiv pentru China. Este u lucru absolut normal tinanad cont de faptul ca acest concept are ca baza designul proiectat de catre echipa Citroen Shanghai.
Tinanad cont ca modelul arata ca o limuzina, credem ca se va clasa in aceasta categorie a masinilor mari si luxoase. Cel mai probail, masina va purta sigla DS9, un motor V6 care va mai fi sustinut de un motor electric. Limuzina va beneficia de o transmisie  automata cu 7 trepte si dublu ambreaj, iar in mare parte, luxosul concept va purta platforma lui Citroen C6.
Aceast model va cunoaste China in 2012. Fabrica din care acest model va iesi este Changan Automobile Group. Nu se stie inca pretul acestui automobil, cum dealtfel si daca va fi produs si pentru piata externa Chinei.


Citeste si istoria marcii CITROEN

Categorii articole


Inca nu sunt comentarii pentru articolul -- Citroen Metropolis excusiv pentru China
Fii primul care comenteaza acest articol!

Marci auto

Primele automobile fabricate in Romania

Istoria automobilului romanesc nu are, din pacate, prea multe file.Majoritatea romanilor considera Dacia ca fiind primul automobil fabricat in Romania. Unii stiu ca la sfarsitul anilor 1930 au fost asamblate in Bucuresti automobile Ford.Putini stiu insa ca in urma cu aproape 90 de ani, in 1908 lua fiinta la Arad fabrica de automobile MARTA. Din multitudinea de firme auto aparute in Europa Centrala, inaintea Primului Razboi Mondial, doar cateva au mai rezistat pana in zilele noastre:Steyr, Austro-Daimler, Puch, Raba, Pra

Istoria automobilului

Inca din cele mai vechi timpuri, omul a cautat metode prin care sa poata transporta diferite materiale sau hrana de la distante mult mai mari. Astfel, el a construit, folosindu-si inteligenta cu care este inzestrat, diferite mijloace de transport, de la cele mai rudimentare, atingand apogeul in sec. al XIX-lea, odata cu inventia automobilului. istorie automobil. Prima constructie considerata vehicul, in sensul de constructie destinata transportului a fost targa purtata de oameni. Apoi, aceasta a evoluat, deoarece omul a ajun