Intra in cont

Inregistrare
Ai uitat parola

Inscrie-te pentru newsletter

Aboneaza-te la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele stiri din domeniul auto si cu evenimentele istorice ale zilei!

Citroen Metropolis excusiv pentru China

2010-10-28 00:00:00
video: da | vizualizari: 11278

citroen metropolisIata ca nu numai pentru Europa si Statul larg intins pe un continent au parte de exclusivitate!
Compania PSA Peugeot Citroen a declarat ca o sa inceapa in 2012 sa produca versiunea de serie a modelului Metropolis excusiv pentru China. Este u lucru absolut normal tinanad cont de faptul ca acest concept are ca baza designul proiectat de catre echipa Citroen Shanghai.
Tinanad cont ca modelul arata ca o limuzina, credem ca se va clasa in aceasta categorie a masinilor mari si luxoase. Cel mai probail, masina va purta sigla DS9, un motor V6 care va mai fi sustinut de un motor electric. Limuzina va beneficia de o transmisie  automata cu 7 trepte si dublu ambreaj, iar in mare parte, luxosul concept va purta platforma lui Citroen C6.
Aceast model va cunoaste China in 2012. Fabrica din care acest model va iesi este Changan Automobile Group. Nu se stie inca pretul acestui automobil, cum dealtfel si daca va fi produs si pentru piata externa Chinei.


Citeste si istoria marcii CITROEN

Categorii articole


Inca nu sunt comentarii pentru articolul -- Citroen Metropolis excusiv pentru China
Fii primul care comenteaza acest articol!

Marci auto

Motorul Diesel

Motorul Diesel este un motor cu combustie interna, mai exact este un motor cu aprindere prin compresie, in care combustibilul se detoneaza doar prin temperatura ridicata creata de comprimarea amestecului aer-carburant, şi nu prin utilizarea unui dispozitiv auxiliar, aşa cum ar fi bujia in cazul motorului pe benzina. Motorul opereaza utilizand ciclul Diesel. Numele motorului a fost dat dupa inginerul german Rudolf Diesel la sugestia sotiei sale Martha Diesel, care in 1895 il sfatuieşte cu: Nenn

Istoria curselor auto DRAG NASCAR

Este un fapt acceptat de catre istoricii curselor cu masini cum ca NHRA (Asociatia nationala a HotRod-urilor) si NASCAR impart aceeasi radacini in Statele unite, datand de la inceputul anilor 1930, desi a devenit sport legitim la scurt timp dupa razboi. Incluzand implicarea primilor hotrod-eri si masinilor de curse in contrabanda cu alcool, folosind profiturile obtinute din piata neagra a alcoolului pentru a cumpara masini noi si a le face sa mearga mai repede pe distante scurte. Practic, competitiile intre ei au