Intra in cont

Inregistrare
Ai uitat parola

Inscrie-te pentru newsletter

Aboneaza-te la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele stiri din domeniul auto si cu evenimentele istorice ale zilei!

Cea mai sexy reclama la Fiat VIDEO

2012-01-02 12:17:51
video: da | vizualizari: 10275

reclama fiat abarthReprezentantii Fiat din Statele Unite se intreaba daca sa difuzeze sau nu la TV o reclama sexy la modelul Fiat 500 Abarth, care poate fi urmarita deocamdata doar pe YouTube.
Compania Fiat incearca sa recucereasca piata din Statele Unite si a ales sa promoveze noul model Fiat 500 Abarth printr-o reclama incarcata de sexualitate, postata pe YouTube.

Reprezentantii companiei italiene nu sunt inca decisi daca reclama este prea curajoasa pentru a fi difuzata si la televizor.


Categorii articole


Inca nu sunt comentarii pentru articolul -- Cea mai sexy reclama la Fiat VIDEO
Fii primul care comenteaza acest articol!

Istoria masinilor electrice

Intre anii 1832 si 1839 ( un se stie anul exact), Robert Anderson al Scotiei a inventat primul mijloc de transport electric. Un autovehicul electric, la scara mica a fost proiectat de de Profesorul Stratingh al Groningen, Olanda si a fost construit de asistentul sau Christopher Becker in 1835. Autovehicule electrice practice au fost inventate de americanii Thomas Davenport si Scotsmen Robert Davidson in jurul anului 1842. Ambii inventatori au fost primii ce au folosit baterii nereincarcabile. Francezul Gaston Plan

Istoria formulei 3000

Seriile GP2 sunt mai degraba o competitie "tanara" in cursele open-wheel, dar conceptul sau a fost implementat cu multi ani inainte ca, campionatul sa se prezinte in formatul curent. Stramosul Gp2 este faimosul Campionat Formula 3000, ce a fost creat de FIA ( Federatia internationala de automobile) in 1985 ca o confruntare finala pentru soferii ce vroiau sa intre in Formula 1. A fost calea perfecta de a face tranzitia din competitiile nationale de formule in cea mai importanta compet