Intra in cont

Inregistrare
Ai uitat parola

Inscrie-te pentru newsletter

Aboneaza-te la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele stiri din domeniul auto si cu evenimentele istorice ale zilei!

Cea mai frumoasa masina a anului

2011-01-30 17:54:22
video: da | vizualizari: 11071

citroen ds4"DS4 aduce un amestec atragator de elemente de design premium si o abordare curajoasa a formelor, cu accent pe placerea la volan si arthitectura avansata a vehiculului. DS4 este un model cu multiple talente, ce raspunde fara niciun efort unei game largi de nevoi, sporind in acelasi timp atractivitatea si vitalitatea experientei pe sosea.

DS4 combina sofisticarea si rafinamentul cu caroseria dinamica cu lunii de coupe, creand un nivel exceptional de versatilitate si functionalitate de zi cu zi datorita designului compact - 4.27m (lungime), 1.81m (latime) & 1.53m (inaltime).

DS4 ofera o noua experienta la volan, senzatii fara rival alaturi de o tinuta de drum impresionanta. Datorita garzii la sol un pic ridicata si a liniilor fluente, DS4 este atragator si unic in segment.

Construit cu grija, luxos atat la exterior, cat si la interior, DS4 incanta prin atentia acordata detaliilor, de la insertiile de crom pana la materialele premium din habitaclu - precum scaunele din piele de cea mai buna calitate. Parbrizul panoramic imbunatateste vizibilitatea tuturor pasagerilor si ilumineaza cabina construita in jurul soferului, creand un mediu luminos si ospitalier.

Combinand designul unui coupe cu functionalitatea unor usi 2+2, DS4 ofera trei scaune individuale in spate, accesibile cu ajutorul usilor cu manere ascunse, ce se integreaza perfect in liniile masinii. In plus, DS4 beneficiaza si de un portbagaj spatios de 370 de litri si numeroase compartimente de stocare inteligente.

DS4 ofera o gama de cinci motorizari rafinate si eficiente - doua motoare HDi diesel si trei motoare pe benzina. Toate motoarele ofera o combinatie de performanta - inclusiv noul THP de 200 de cai putere - si grija pentru mediul inconjurator. Noile motoare e-HDi de la Citroen ofera, spre exemplul, consum imbunatatit de carburant si emisii scazute de CO2.

DS4 va fi prezentat la Salonul Auto de la Paris din 2010 si va fi comercializat in a doua jumatate a lui 2011."
    Asa spune site-ul oficial Citroen Romania.


Citeste si istoria marcii CITROEN

Categorii articole


Galerie foto pentru articolul --- Cea mai frumoasa masina a anului

Inca nu sunt comentarii pentru articolul -- Cea mai frumoasa masina a anului
Fii primul care comenteaza acest articol!

Marci auto

Istoria automobilului

Inca din cele mai vechi timpuri, omul a cautat metode prin care sa poata transporta diferite materiale sau hrana de la distante mult mai mari. Astfel, el a construit, folosindu-si inteligenta cu care este inzestrat, diferite mijloace de transport, de la cele mai rudimentare, atingand apogeul in sec. al XIX-lea, odata cu inventia automobilului. istorie automobil. Prima constructie considerata vehicul, in sensul de constructie destinata transportului a fost targa purtata de oameni. Apoi, aceasta a evoluat, deoarece omul a ajun

Inceputurile liniilor de asamblare auto

Inceputurile liniei de asamblare. Pe la inceputurile anilor 1900, masinile pe benzina au inceput sa depaseasca in vanzari celelalte autoturisme. Piata pentru automobile economice crestea si nevoia pentru productia industriala isi facea simtita prezenta. Primi fabricanti de autoturisme a fost Franta : Panhard & Levassor (1889) si peugeot ( 1891). Prin fabricanti de autovehicule ne referim la constructori ai intregului vehicul pentru vanzare si nu doar la inventatorii motoarelor ce au experimentat doar pent