Intra in cont

Inregistrare
Ai uitat parola

Inscrie-te pentru newsletter

Aboneaza-te la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele stiri din domeniul auto si cu evenimentele istorice ale zilei!

Bugatti lanseaza Veyron pe piata indiana

2010-10-29 00:00:00
video: da | vizualizari: 10183

bugatti veyronBugatti lanseaza supermasina Veyron pe piata indiana, in speranta de a realiza profit datorita cresterii numarului de milionari din aceasta tara, a treia ca marime din Asia.
Modelul este Veyron 16.4 Grand Sport, introdus in ciuda taxelor de 110 procente, ccea ce duce masina la un pret de 160.000.000 de rupii(3.6 milioane de dolari).
Compania va livra super masinile capabile de atinge viteza de 407 km/h, in 6-8 luni de la primirea comenzilor, a declarat pentru presa indiana Guy Caquelin, manager de marketing pentru Orientul Mijlociu, Europa si India. El nu a facut inca o prognoza a vanzarilor.
Bugatti a urmat politica celor de la Rolls-Royce si Jaguar-Land Rover de a vinde in India, datorita inmultirii milionarilor. Piata indiana de lux incluzand ceasuri, haine si masini se poate tripla la suma de 14.7 miliarde de dolari, a declarat A.T. Kearney.
Luca Cordero di Montezemolo, presedintele Ferrari SpA, a declarat ca intentioneaza sa vanda in India modelul de 228.000 de dolari, California.
Valoare neta combinata a celor mai bogati 100 de oameni din India a urcat la suma de 300 de miliarde de doalri, echivalentul a 25 de procente din produsul intern brut al Indiei, potrivit Forbes, in timp ce Banca Mondiala estimeza ca 76% din populatia Indiei traieste cu mai putin de 2 dolari pe zi.


Citeste si istoria marcii BUGATTI

Categorii articole


Inca nu sunt comentarii pentru articolul -- Bugatti lanseaza Veyron pe piata indiana
Fii primul care comenteaza acest articol!

Marci auto

Primele automobile fabricate in Romania

Istoria automobilului romanesc nu are, din pacate, prea multe file.Majoritatea romanilor considera Dacia ca fiind primul automobil fabricat in Romania. Unii stiu ca la sfarsitul anilor 1930 au fost asamblate in Bucuresti automobile Ford.Putini stiu insa ca in urma cu aproape 90 de ani, in 1908 lua fiinta la Arad fabrica de automobile MARTA. Din multitudinea de firme auto aparute in Europa Centrala, inaintea Primului Razboi Mondial, doar cateva au mai rezistat pana in zilele noastre:Steyr, Austro-Daimler, Puch, Raba, Pra

Istoria formulei 3000

Seriile GP2 sunt mai degraba o competitie "tanara" in cursele open-wheel, dar conceptul sau a fost implementat cu multi ani inainte ca, campionatul sa se prezinte in formatul curent. Stramosul Gp2 este faimosul Campionat Formula 3000, ce a fost creat de FIA ( Federatia internationala de automobile) in 1985 ca o confruntare finala pentru soferii ce vroiau sa intre in Formula 1. A fost calea perfecta de a face tranzitia din competitiile nationale de formule in cea mai importanta compet