Intra in cont

Inregistrare
Ai uitat parola

Inscrie-te pentru newsletter

Aboneaza-te la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele stiri din domeniul auto si cu evenimentele istorice ale zilei!

Bugatti lanseaza Veyron pe piata indiana

2010-10-29 00:00:00
video: da | vizualizari: 10282

bugatti veyronBugatti lanseaza supermasina Veyron pe piata indiana, in speranta de a realiza profit datorita cresterii numarului de milionari din aceasta tara, a treia ca marime din Asia.
Modelul este Veyron 16.4 Grand Sport, introdus in ciuda taxelor de 110 procente, ccea ce duce masina la un pret de 160.000.000 de rupii(3.6 milioane de dolari).
Compania va livra super masinile capabile de atinge viteza de 407 km/h, in 6-8 luni de la primirea comenzilor, a declarat pentru presa indiana Guy Caquelin, manager de marketing pentru Orientul Mijlociu, Europa si India. El nu a facut inca o prognoza a vanzarilor.
Bugatti a urmat politica celor de la Rolls-Royce si Jaguar-Land Rover de a vinde in India, datorita inmultirii milionarilor. Piata indiana de lux incluzand ceasuri, haine si masini se poate tripla la suma de 14.7 miliarde de dolari, a declarat A.T. Kearney.
Luca Cordero di Montezemolo, presedintele Ferrari SpA, a declarat ca intentioneaza sa vanda in India modelul de 228.000 de dolari, California.
Valoare neta combinata a celor mai bogati 100 de oameni din India a urcat la suma de 300 de miliarde de doalri, echivalentul a 25 de procente din produsul intern brut al Indiei, potrivit Forbes, in timp ce Banca Mondiala estimeza ca 76% din populatia Indiei traieste cu mai putin de 2 dolari pe zi.


Citeste si istoria marcii BUGATTI

Categorii articole


Inca nu sunt comentarii pentru articolul -- Bugatti lanseaza Veyron pe piata indiana
Fii primul care comenteaza acest articol!

Marci auto

Motorul Diesel

Motorul Diesel este un motor cu combustie interna, mai exact este un motor cu aprindere prin compresie, in care combustibilul se detoneaza doar prin temperatura ridicata creata de comprimarea amestecului aer-carburant, şi nu prin utilizarea unui dispozitiv auxiliar, aşa cum ar fi bujia in cazul motorului pe benzina. Motorul opereaza utilizand ciclul Diesel. Numele motorului a fost dat dupa inginerul german Rudolf Diesel la sugestia sotiei sale Martha Diesel, care in 1895 il sfatuieşte cu: Nenn

Istoria masinilor electrice

Intre anii 1832 si 1839 ( un se stie anul exact), Robert Anderson al Scotiei a inventat primul mijloc de transport electric. Un autovehicul electric, la scara mica a fost proiectat de de Profesorul Stratingh al Groningen, Olanda si a fost construit de asistentul sau Christopher Becker in 1835. Autovehicule electrice practice au fost inventate de americanii Thomas Davenport si Scotsmen Robert Davidson in jurul anului 1842. Ambii inventatori au fost primii ce au folosit baterii nereincarcabile. Francezul Gaston Plan