Intra in cont

Inregistrare
Ai uitat parola

Inscrie-te pentru newsletter

Aboneaza-te la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele stiri din domeniul auto si cu evenimentele istorice ale zilei!

Bugatti lanseaza Veyron pe piata indiana

2010-10-29 00:00:00
video: da | vizualizari: 10420

bugatti veyronBugatti lanseaza supermasina Veyron pe piata indiana, in speranta de a realiza profit datorita cresterii numarului de milionari din aceasta tara, a treia ca marime din Asia.
Modelul este Veyron 16.4 Grand Sport, introdus in ciuda taxelor de 110 procente, ccea ce duce masina la un pret de 160.000.000 de rupii(3.6 milioane de dolari).
Compania va livra super masinile capabile de atinge viteza de 407 km/h, in 6-8 luni de la primirea comenzilor, a declarat pentru presa indiana Guy Caquelin, manager de marketing pentru Orientul Mijlociu, Europa si India. El nu a facut inca o prognoza a vanzarilor.
Bugatti a urmat politica celor de la Rolls-Royce si Jaguar-Land Rover de a vinde in India, datorita inmultirii milionarilor. Piata indiana de lux incluzand ceasuri, haine si masini se poate tripla la suma de 14.7 miliarde de dolari, a declarat A.T. Kearney.
Luca Cordero di Montezemolo, presedintele Ferrari SpA, a declarat ca intentioneaza sa vanda in India modelul de 228.000 de dolari, California.
Valoare neta combinata a celor mai bogati 100 de oameni din India a urcat la suma de 300 de miliarde de doalri, echivalentul a 25 de procente din produsul intern brut al Indiei, potrivit Forbes, in timp ce Banca Mondiala estimeza ca 76% din populatia Indiei traieste cu mai putin de 2 dolari pe zi.


Citeste si istoria marcii BUGATTI

Categorii articole


Inca nu sunt comentarii pentru articolul -- Bugatti lanseaza Veyron pe piata indiana
Fii primul care comenteaza acest articol!

Marci auto

Istoria automobilului

Inca din cele mai vechi timpuri, omul a cautat metode prin care sa poata transporta diferite materiale sau hrana de la distante mult mai mari. Astfel, el a construit, folosindu-si inteligenta cu care este inzestrat, diferite mijloace de transport, de la cele mai rudimentare, atingand apogeul in sec. al XIX-lea, odata cu inventia automobilului. istorie automobil. Prima constructie considerata vehicul, in sensul de constructie destinata transportului a fost targa purtata de oameni. Apoi, aceasta a evoluat, deoarece omul a ajun

Istoria curselor auto DRAG NASCAR

Este un fapt acceptat de catre istoricii curselor cu masini cum ca NHRA (Asociatia nationala a HotRod-urilor) si NASCAR impart aceeasi radacini in Statele unite, datand de la inceputul anilor 1930, desi a devenit sport legitim la scurt timp dupa razboi. Incluzand implicarea primilor hotrod-eri si masinilor de curse in contrabanda cu alcool, folosind profiturile obtinute din piata neagra a alcoolului pentru a cumpara masini noi si a le face sa mearga mai repede pe distante scurte. Practic, competitiile intre ei au