Intra in cont

Inregistrare
Ai uitat parola

Inscrie-te pentru newsletter

Aboneaza-te la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele stiri din domeniul auto si cu evenimentele istorice ale zilei!

Bugatti Galibier 16C cu patru usi a primit unda verde

2011-04-02 18:23:24
video: nu | vizualizari: 8706

bugatti galibierZvonurile conform carora versiunea de serie a lui Bugatti 16C va intra in productie au revenit, dar de aceasta data din partea unei surse care ca este apropiata de cei care iau decizii la Volkswagen.
Pentru cei care nu stiti amanunte despre Galibier, iata o scurta lista: 800 de CP, patru usi,opulenta Bugatti si un pret de lista de 1.4 milioane de dolari. Asa cum sugereaza si numele, Galibier are un motor in 16 cilindri, de 8 litri, turbo care face din aceasta masina un sedan extrem de puternic si rapid.

Odata cu dezvaluirea lui Ferrari FF cu patru locuri(dar doar doua usi), reluarea in calcul a proiectului Lamborghini Estoque, se pare ca piata sedanurilor sportive de luz explodeaza.
Inca nu se stie cand va fi lansata masina dar este posibil ca Bugatti sa faca aceasta miscare pana la sfarsitul anului 2012.


Citeste si istoria marcii BUGATTI

Categorii articole


Galerie foto pentru articolul --- Bugatti Galibier 16C cu patru usi a primit unda verde

Inca nu sunt comentarii pentru articolul -- Bugatti Galibier 16C cu patru usi a primit unda verde
Fii primul care comenteaza acest articol!

Marci auto

Istoria formulei 3000

Seriile GP2 sunt mai degraba o competitie "tanara" in cursele open-wheel, dar conceptul sau a fost implementat cu multi ani inainte ca, campionatul sa se prezinte in formatul curent. Stramosul Gp2 este faimosul Campionat Formula 3000, ce a fost creat de FIA ( Federatia internationala de automobile) in 1985 ca o confruntare finala pentru soferii ce vroiau sa intre in Formula 1. A fost calea perfecta de a face tranzitia din competitiile nationale de formule in cea mai importanta compet

Istoria masinilor electrice

Intre anii 1832 si 1839 ( un se stie anul exact), Robert Anderson al Scotiei a inventat primul mijloc de transport electric. Un autovehicul electric, la scara mica a fost proiectat de de Profesorul Stratingh al Groningen, Olanda si a fost construit de asistentul sau Christopher Becker in 1835. Autovehicule electrice practice au fost inventate de americanii Thomas Davenport si Scotsmen Robert Davidson in jurul anului 1842. Ambii inventatori au fost primii ce au folosit baterii nereincarcabile. Francezul Gaston Plan