Intra in cont

Inregistrare
Ai uitat parola

Inscrie-te pentru newsletter

Aboneaza-te la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele stiri din domeniul auto si cu evenimentele istorice ale zilei!

BMW X4 F26 confirmat de Norbert Reithofer

2011-09-21 20:12:49
video: nu | vizualizari: 13884

bmw x4Zvonul de mult aparut despre BMW X4 a fost oficial confirmat de catre Norbert Reithofer, BMW CEO. Intr-un interviu acordat revistei germane, Auto Motor und Sport, seful de la BMW a declarat ca viitorul X4 va fi sonstruit sub numele de cod F26.

BMW X4 va folosi va folosi platforma lui X3 si va fi pozitionat intre X3 si SAV-ul X5. Masina va masura 4.65 metri lungime, aceeasi cu a lui F25 X3.

Motorizarile vor fi aceleasi cu ale seriei X3, incluzand ambele motoare, de patru si sase cilindri.

O sursa apropiata celor de la bmwblog.com, a spus ca uzina din Spartanburg, Carolina de Sud este deja pregatita pentru producerea BMW X4.

Cel mai probabil masina va intra pe piata in 2014.


Citeste si istoria marcii BMW

Categorii articole


Galerie foto pentru articolul --- BMW X4 F26 confirmat de Norbert Reithofer

Inca nu sunt comentarii pentru articolul -- BMW X4 F26 confirmat de Norbert Reithofer
Fii primul care comenteaza acest articol!

Marci auto

Istoria masinilor electrice

Intre anii 1832 si 1839 ( un se stie anul exact), Robert Anderson al Scotiei a inventat primul mijloc de transport electric. Un autovehicul electric, la scara mica a fost proiectat de de Profesorul Stratingh al Groningen, Olanda si a fost construit de asistentul sau Christopher Becker in 1835. Autovehicule electrice practice au fost inventate de americanii Thomas Davenport si Scotsmen Robert Davidson in jurul anului 1842. Ambii inventatori au fost primii ce au folosit baterii nereincarcabile. Francezul Gaston Plan

Istoria formulei 3000

Seriile GP2 sunt mai degraba o competitie "tanara" in cursele open-wheel, dar conceptul sau a fost implementat cu multi ani inainte ca, campionatul sa se prezinte in formatul curent. Stramosul Gp2 este faimosul Campionat Formula 3000, ce a fost creat de FIA ( Federatia internationala de automobile) in 1985 ca o confruntare finala pentru soferii ce vroiau sa intre in Formula 1. A fost calea perfecta de a face tranzitia din competitiile nationale de formule in cea mai importanta compet