Intra in cont

Inregistrare
Ai uitat parola

Inscrie-te pentru newsletter

Aboneaza-te la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele stiri din domeniul auto si cu evenimentele istorice ale zilei!

BMW seria 1 M Coupe - tuning by Manhart Racing - foto si video

2011-08-26 18:41:40
video: da | vizualizari: 9827

bmw 1m coupe tuning by manhart racingTunerul german Manhart Racing a dezvaluit versiunea proprie a noului, popularului si doritului BMW seia 1 M Coupe. Ca orice alt tuner, Manhart Racing a dus agresivitatea BMW 1M la un nou nivel, din ambele puncte de vedere: vizual si motorizare. "Baby-M" sta acum pe jante de 20 de toli incaltate cu cauciucuri de 295 pe spate. La partea din spate a masinii, Manhart furnizeaza un nou difuzor de aer care se incadreaza perfect cu restul masinii.

Chiar daca nu a fost aratat presei, partea din fata va primi doua flapsuri din carbon.

La interior au fost facute modificari care sa se potriveasca cu alura sport a masinii, fiind adaugate scaune sport BMW Performance.

Motorul de sase cilindri, in linie a primit 80 CP prin modificarea evacuarii si a parametrilor, ajungand la 420 CP, ceea ce ar trebui sa propulseze modelul 1M Coupe, del a 0 la 100km/h, in mai putin de 4.5 secunde.

Inca nu a fost anuntat pretul dar sigur aceste modificari vor scoate din buzunarul viitorilor clienti cateva mii bune de euro.


Citeste si istoria marcii BMW

Categorii articole


Galerie foto pentru articolul --- BMW seria 1 M Coupe - tuning by Manhart Racing - foto si video

Inca nu sunt comentarii pentru articolul -- BMW seria 1 M Coupe - tuning by Manhart Racing - foto si video
Fii primul care comenteaza acest articol!

Marci auto

Inceputurile liniilor de asamblare auto

Inceputurile liniei de asamblare. Pe la inceputurile anilor 1900, masinile pe benzina au inceput sa depaseasca in vanzari celelalte autoturisme. Piata pentru automobile economice crestea si nevoia pentru productia industriala isi facea simtita prezenta. Primi fabricanti de autoturisme a fost Franta : Panhard & Levassor (1889) si peugeot ( 1891). Prin fabricanti de autovehicule ne referim la constructori ai intregului vehicul pentru vanzare si nu doar la inventatorii motoarelor ce au experimentat doar pent

Primele automobile fabricate in Romania

Istoria automobilului romanesc nu are, din pacate, prea multe file.Majoritatea romanilor considera Dacia ca fiind primul automobil fabricat in Romania. Unii stiu ca la sfarsitul anilor 1930 au fost asamblate in Bucuresti automobile Ford.Putini stiu insa ca in urma cu aproape 90 de ani, in 1908 lua fiinta la Arad fabrica de automobile MARTA. Din multitudinea de firme auto aparute in Europa Centrala, inaintea Primului Razboi Mondial, doar cateva au mai rezistat pana in zilele noastre:Steyr, Austro-Daimler, Puch, Raba, Pra