Intra in cont

Inregistrare
Ai uitat parola

Inscrie-te pentru newsletter

Aboneaza-te la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele stiri din domeniul auto si cu evenimentele istorice ale zilei!

BMW relanseaza seria 8 incepand cu anul 2020

2016-02-24 10:50:56
video: da | vizualizari: 3071

bmw seria 8Obosiți sa vada cum cei de la Mercedes dau lovitura dupa lovitura in acest segment, cei de la BMW au hotarat sa reintre pe piata coupe-urilor de lux. Si cum o pot face mai bine decat reinviind unul dintre cele mai apreciate modele produse de BMW vreodată, seria 8.

Citand mai multe surse BMW, site-ul australian drive.com anunta ca noul BMW seria 8 va intra in productie la uzinele BMW din Dingolfing, Germania, incepand cu anul 2020.
Echipa de manageri de la BMW inca nu s-au decis daca noul model va fi un coupe conventional, mostenind vechea serie 8, sau va fi un coupe la 4 usi, cum sunt cele din seria 4 si seria 6. Unii cititori isi amintesc ca cei de la BMW au inceput proiectul unui coupe la 4 usi bazat pe conceptul CS in 2007, criza financiara din acea perioada determinandu-i pe cei de la BMW sa renunte la proiect.
Cu toate acestea, BMW nu a renuntat niciodata la ideea unui coupe mare, iar in 2013 ne-am format o idee despre cum ar putea arata noul coupe, succesor al seriei 8, dupa dezvaluirea Gran Lusso Coupe, dezvoltat impreuna cu Pininfarina. Aceatsa colaborare avea sa fie viitorul stil in design.

Aproape sigur viitorul model va folosi mult din tehnologia ultimului seria 7, cum ar fi motorul V12. Se zvoneste ca un concept al noului model va aparea in 2018.


Categorii articole


Galerie foto pentru articolul --- BMW relanseaza seria 8 incepand cu anul 2020

Inca nu sunt comentarii pentru articolul -- BMW relanseaza seria 8 incepand cu anul 2020
Fii primul care comenteaza acest articol!

Motorul Diesel

Motorul Diesel este un motor cu combustie interna, mai exact este un motor cu aprindere prin compresie, in care combustibilul se detoneaza doar prin temperatura ridicata creata de comprimarea amestecului aer-carburant, şi nu prin utilizarea unui dispozitiv auxiliar, aşa cum ar fi bujia in cazul motorului pe benzina. Motorul opereaza utilizand ciclul Diesel. Numele motorului a fost dat dupa inginerul german Rudolf Diesel la sugestia sotiei sale Martha Diesel, care in 1895 il sfatuieşte cu: Nenn

Istoria formulei 3000

Seriile GP2 sunt mai degraba o competitie "tanara" in cursele open-wheel, dar conceptul sau a fost implementat cu multi ani inainte ca, campionatul sa se prezinte in formatul curent. Stramosul Gp2 este faimosul Campionat Formula 3000, ce a fost creat de FIA ( Federatia internationala de automobile) in 1985 ca o confruntare finala pentru soferii ce vroiau sa intre in Formula 1. A fost calea perfecta de a face tranzitia din competitiile nationale de formule in cea mai importanta compet