Intra in cont

Inregistrare
Ai uitat parola

Inscrie-te pentru newsletter

Aboneaza-te la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele stiri din domeniul auto si cu evenimentele istorice ale zilei!

BMW M5 2012 Safety Car

2011-09-01 10:24:43
video: da | vizualizari: 9497

bmw m5 safety carIn mai putin de doua saptamani, noul BMW M5 2012 isi va face debutul pentru public la Frankfurt Auto Show. Foarte putini norocosi au avut sansa de a conduce noul M5 iar reactiile au fost de la "amazing" in sus.

Zielle acestea, BMW M a oferit unui numar de 50 de invitati din America de Sud si de Nord, oportunitatea de vedea noul M5 la cursa Indianapolis MotoGP.
Unele dintre punctele de pe agenda de zi au fost "furisarea" in spatele scenei MotoGp, ture de circuit cu M Safety Cars si prezentarea noului BMW M5.

Punctele fierbinti ale show-ului au fost cele vizuale si acustice ale lui BMW F10 M5. M5 a fost folosit ca Safety Car pentru cursa MotoGP avand o frumoasa combinatie de culori, alaturi de o impresionanta evacuare Akrapovic.
Citeste si istoria marcii BMW

Categorii articole


Galerie foto pentru articolul --- BMW M5 2012 Safety Car

Inca nu sunt comentarii pentru articolul -- BMW M5 2012 Safety Car
Fii primul care comenteaza acest articol!

Marci auto

Inceputurile liniilor de asamblare auto

Inceputurile liniei de asamblare. Pe la inceputurile anilor 1900, masinile pe benzina au inceput sa depaseasca in vanzari celelalte autoturisme. Piata pentru automobile economice crestea si nevoia pentru productia industriala isi facea simtita prezenta. Primi fabricanti de autoturisme a fost Franta : Panhard & Levassor (1889) si peugeot ( 1891). Prin fabricanti de autovehicule ne referim la constructori ai intregului vehicul pentru vanzare si nu doar la inventatorii motoarelor ce au experimentat doar pent

Istoria automobilului

Inca din cele mai vechi timpuri, omul a cautat metode prin care sa poata transporta diferite materiale sau hrana de la distante mult mai mari. Astfel, el a construit, folosindu-si inteligenta cu care este inzestrat, diferite mijloace de transport, de la cele mai rudimentare, atingand apogeul in sec. al XIX-lea, odata cu inventia automobilului. istorie automobil. Prima constructie considerata vehicul, in sensul de constructie destinata transportului a fost targa purtata de oameni. Apoi, aceasta a evoluat, deoarece omul a ajun