Intra in cont

Inregistrare
Ai uitat parola

Inscrie-te pentru newsletter

Aboneaza-te la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele stiri din domeniul auto si cu evenimentele istorice ale zilei!

BMW cheama la service 120000 de vehicule

2011-09-02 07:00:59
video: nu | vizualizari: 8779

bmw cheama la service BMW a anuntat o rechemare la service a 120.000 de autoturisme, din cauza problemelor la filtrul de motorina. Un purtator de cuvant al BMW Group a declarat ca sunt afectate seriile 1,5, 7, X3, X5 si X6.

Sunt afectate acele autoturisme construite in Germania, intre Octombrie 2008 si Iunie 2009. Doar in Germania se afla 35.000 de unitati si mult mai putine in SUA, din cauza lipsei de entuziasm a celor de psete ocean, pentru motoarele diesel.

Problema este incalzirea filtrului de motorina, chiar si dupa oprirea motorului, ceea ce poate duce, in cazuri extreme, la incendii.

Pana acum nu se cunosc cazuri de daune extreme cauzate de aceasta problema iar clientii au primit deja scrisorile de rechemare.

De asemenea, BMW mai cheama in service 241.000 de unitati din seria 3, din Statele Unite, pentru probleme la lumina de mers inapoi. Modele vizate sunt: 325i, 325xi, 330i si330x, fabricate intre 2002-2005. Acesta problema poate impiedica funtionarea altor sisteme ale autorutismelor.


Citeste si istoria marcii BMW

Categorii articole


Inca nu sunt comentarii pentru articolul -- BMW cheama la service 120000 de vehicule
Fii primul care comenteaza acest articol!

Marci auto

Primele automobile fabricate in Romania

Istoria automobilului romanesc nu are, din pacate, prea multe file.Majoritatea romanilor considera Dacia ca fiind primul automobil fabricat in Romania. Unii stiu ca la sfarsitul anilor 1930 au fost asamblate in Bucuresti automobile Ford.Putini stiu insa ca in urma cu aproape 90 de ani, in 1908 lua fiinta la Arad fabrica de automobile MARTA. Din multitudinea de firme auto aparute in Europa Centrala, inaintea Primului Razboi Mondial, doar cateva au mai rezistat pana in zilele noastre:Steyr, Austro-Daimler, Puch, Raba, Pra

Motorul Diesel

Motorul Diesel este un motor cu combustie interna, mai exact este un motor cu aprindere prin compresie, in care combustibilul se detoneaza doar prin temperatura ridicata creata de comprimarea amestecului aer-carburant, şi nu prin utilizarea unui dispozitiv auxiliar, aşa cum ar fi bujia in cazul motorului pe benzina. Motorul opereaza utilizand ciclul Diesel. Numele motorului a fost dat dupa inginerul german Rudolf Diesel la sugestia sotiei sale Martha Diesel, care in 1895 il sfatuieşte cu: Nenn