Intra in cont

Inregistrare
Ai uitat parola

Inscrie-te pentru newsletter

Aboneaza-te la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele stiri din domeniul auto si cu evenimentele istorice ale zilei!

Audi R8 Hyper Black Edition

2011-03-15 06:39:39
video: nu | vizualizari: 11351

audi r8 black editionCei de la Anderson Germany au prezentat veziunea lor asupra modelului Audi R8, denumita sugestiv Audi R8 Hyper Black Edition.
Anderson Germany, o firma de tuning foarte putin cunoscuta, a prezentat Audi R8 Hyper Black Edition, viziunea lor asupra sportivei germane. Pachetul de tuning include atât modificari exterioare, cât si interioare, plus un upgrade de putere de 64 CP. Astfel, propulsorul V10 de 5,2 litri este capabil sa dezvolte o putere totala de 589 CP.
Modificarile care au stat la baza cresterii de putere sunt: rescrierea unitatii de control a motorului (ECU), un filtru de aer sport modificat, precum si o evacuare sport, deasemenea modificata. In plus, sistemul de evacuare este echipat cu o supapa controlata de catre sofer prin intermediulul unei telecomenzi, modificând dupa bunul plac zgomotul motorului. ┼×oferul poate sa aleaga intre trei \"melodii\" diferite.

sursa: promotor


Citeste si istoria marcii AUDI

Categorii articole


Galerie foto pentru articolul --- Audi R8 Hyper Black Edition

Inca nu sunt comentarii pentru articolul -- Audi R8 Hyper Black Edition
Fii primul care comenteaza acest articol!

Marci auto

Istoria masinilor electrice

Intre anii 1832 si 1839 ( un se stie anul exact), Robert Anderson al Scotiei a inventat primul mijloc de transport electric. Un autovehicul electric, la scara mica a fost proiectat de de Profesorul Stratingh al Groningen, Olanda si a fost construit de asistentul sau Christopher Becker in 1835. Autovehicule electrice practice au fost inventate de americanii Thomas Davenport si Scotsmen Robert Davidson in jurul anului 1842. Ambii inventatori au fost primii ce au folosit baterii nereincarcabile. Francezul Gaston Plan

Istoria formulei 3000

Seriile GP2 sunt mai degraba o competitie "tanara" in cursele open-wheel, dar conceptul sau a fost implementat cu multi ani inainte ca, campionatul sa se prezinte in formatul curent. Stramosul Gp2 este faimosul Campionat Formula 3000, ce a fost creat de FIA ( Federatia internationala de automobile) in 1985 ca o confruntare finala pentru soferii ce vroiau sa intre in Formula 1. A fost calea perfecta de a face tranzitia din competitiile nationale de formule in cea mai importanta compet