Intra in cont

Inregistrare
Ai uitat parola

Inscrie-te pentru newsletter

Aboneaza-te la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele stiri din domeniul auto si cu evenimentele istorice ale zilei!

Audi lanseaza noua gama A5 2012 facelift

2011-07-15 08:30:40
video: nu | vizualizari: 11957

audi a5în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt din luna septembrie a acestui an Audi va prezenta versiunile facelift ale gamei A5, alcătuite din modelele Coupe, Sportback, Cabrio, atât în versiuni normale cât şi "S". Acestea vin acum cu modificări de design, motorizări dar şi în ceea ce priveşte utilitatea - acum A5 Sportback este disponibil cu cinci locuri, nu doar cu patru. La exterior cele mai importante modificări au fost aduse farurilor şi spoilerului.

La interior se observă o simplificare a computerului de bord MMI care are acum mai puţine butoane dar şi noi inserţii de lemn nobil.

Gama de motorizări este alcătuită din patru motoare pe benzină şi patru diesel, toate supraalimentate - 1,8 TFSI 170 CP, 2,0 TFSI 211 CP, 3,0 TFSI 272 CP, 3,0 TFSI 333 CP (pentru S5) şi 2,0 TDI 177 CP, şi un 3,0 TDI în trei versiuni - 204 CP, 245 CP şi unul "Clean Diesel" care nu va fi disponibil la lansare.

Ca şi celelalte noi modele Audi, şi cele din gama A5 vor avea acum acces la internet print-o reţea wireless din maşină, iar sistemul de navigaţie funcţionează pe baza Google Maps.

Cel mai probabil în luna septembrie vor fi anunţate şi noile preţuri, dar acestea nu vor suferi modificări majore faţă de generaţia actuală.


Citeste si istoria marcii AUDI

Categorii articole


Galerie foto pentru articolul --- Audi lanseaza noua gama A5 2012 facelift

Inca nu sunt comentarii pentru articolul -- Audi lanseaza noua gama A5 2012 facelift
Fii primul care comenteaza acest articol!

Marci auto

Istoria masinilor electrice

Intre anii 1832 si 1839 ( un se stie anul exact), Robert Anderson al Scotiei a inventat primul mijloc de transport electric. Un autovehicul electric, la scara mica a fost proiectat de de Profesorul Stratingh al Groningen, Olanda si a fost construit de asistentul sau Christopher Becker in 1835. Autovehicule electrice practice au fost inventate de americanii Thomas Davenport si Scotsmen Robert Davidson in jurul anului 1842. Ambii inventatori au fost primii ce au folosit baterii nereincarcabile. Francezul Gaston Plan

Istoria automobilului

Inca din cele mai vechi timpuri, omul a cautat metode prin care sa poata transporta diferite materiale sau hrana de la distante mult mai mari. Astfel, el a construit, folosindu-si inteligenta cu care este inzestrat, diferite mijloace de transport, de la cele mai rudimentare, atingand apogeul in sec. al XIX-lea, odata cu inventia automobilului. istorie automobil. Prima constructie considerata vehicul, in sensul de constructie destinata transportului a fost targa purtata de oameni. Apoi, aceasta a evoluat, deoarece omul a ajun