Intra in cont

Inregistrare
Ai uitat parola

Inscrie-te pentru newsletter

Aboneaza-te la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele stiri din domeniul auto si cu evenimentele istorice ale zilei!

Au aparut primele fotografii cu noua Kia Picanto

2010-12-07 13:27:13
video: nu | vizualizari: 7202

kia picanto 2011Kia a dezvaluit primele schite cu viitoatea Kia Picanto, cu patru luni inaintea lansarii oficiale, de la Salonul Auto de la Geneva.
Supermini-ul a primit o mare influenta din stilul european, aflat sub conducerea lui Peter Schreyer, care este raspunzator si de infatisarea modelelor Sportage si Optima.

Ultimul model a luat influente de la conceptul electric POP! care a facut furori in Paris, cu o grila larga in bara din fata, arcade largi si stopuri spate in forma de C.

Proiectat pentru a rivaliza cu echivalentul Toyota iQ, noul Picanto va intra pe piata dealerilor in a doua jumatate a anului viitor, si este posibil sa ajunga destul de repede si in Statele Unite.
Schitele oficiale arata un design foarte asemanator cu Toyota iQ, dar contine elemente unice care o face pe ea insasi unica.

Multumita motorauthority.com, putem vedea cateva imagini spion, in care de distinge un hacthback conventional, care pare a fi unul cu patru locuri.

Ca motorizare se asteapta o lista ce include patru cilindri de capacitate mica, atat pe benzina cat si turbodiesel, si posibil un trei cilindri.


Citeste si istoria marcii KIA

Categorii articole


Galerie foto pentru articolul --- Au aparut primele fotografii cu noua Kia Picanto

Inca nu sunt comentarii pentru articolul -- Au aparut primele fotografii cu noua Kia Picanto
Fii primul care comenteaza acest articol!

Marci auto

Inceputurile liniilor de asamblare auto

Inceputurile liniei de asamblare. Pe la inceputurile anilor 1900, masinile pe benzina au inceput sa depaseasca in vanzari celelalte autoturisme. Piata pentru automobile economice crestea si nevoia pentru productia industriala isi facea simtita prezenta. Primi fabricanti de autoturisme a fost Franta : Panhard & Levassor (1889) si peugeot ( 1891). Prin fabricanti de autovehicule ne referim la constructori ai intregului vehicul pentru vanzare si nu doar la inventatorii motoarelor ce au experimentat doar pent

Motorul Diesel

Motorul Diesel este un motor cu combustie interna, mai exact este un motor cu aprindere prin compresie, in care combustibilul se detoneaza doar prin temperatura ridicata creata de comprimarea amestecului aer-carburant, şi nu prin utilizarea unui dispozitiv auxiliar, aşa cum ar fi bujia in cazul motorului pe benzina. Motorul opereaza utilizand ciclul Diesel. Numele motorului a fost dat dupa inginerul german Rudolf Diesel la sugestia sotiei sale Martha Diesel, care in 1895 il sfatuieşte cu: Nenn