Intra in cont

Inregistrare
Ai uitat parola

Inscrie-te pentru newsletter

Aboneaza-te la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele stiri din domeniul auto si cu evenimentele istorice ale zilei!

Airbag-uri declansate in timpul unui drif - Chevy Camaro

2011-08-12 08:16:01
video: da | vizualizari: 6634

airbag declansat in driftNu putem numi "de neinteles" un tip care face drifturi in cerc cu un Chevrolet Camaro, dar atunci cand airbag-urile laterale se declanseaza fara motiv, la jumatatea cursei, putem afirma ca este de neinteles.
Nu a atins parapetii laterali, nu a lovit nimic ci pur si simplu s-au declasat. Sa privim si partea buna a lucrurilor: bine ca nu s-au declansat si cele frontale.

Singurul fapt intamplat inainte de declansarea lor se pare a fi manevra "semi-cisterna" efectuata de catre pilot, exact inainte de declasarea airbag-urilor laterale, explicatia fiind criteriile citite de accelerometru.

Proprietarul asteapta raspunsul celor de la Chevrolet.


Categorii articole


Inca nu sunt comentarii pentru articolul -- Airbag-uri declansate in timpul unui drif - Chevy Camaro
Fii primul care comenteaza acest articol!

Istoria curselor auto DRAG NASCAR

Este un fapt acceptat de catre istoricii curselor cu masini cum ca NHRA (Asociatia nationala a HotRod-urilor) si NASCAR impart aceeasi radacini in Statele unite, datand de la inceputul anilor 1930, desi a devenit sport legitim la scurt timp dupa razboi. Incluzand implicarea primilor hotrod-eri si masinilor de curse in contrabanda cu alcool, folosind profiturile obtinute din piata neagra a alcoolului pentru a cumpara masini noi si a le face sa mearga mai repede pe distante scurte. Practic, competitiile intre ei au

Istoria formulei 3000

Seriile GP2 sunt mai degraba o competitie "tanara" in cursele open-wheel, dar conceptul sau a fost implementat cu multi ani inainte ca, campionatul sa se prezinte in formatul curent. Stramosul Gp2 este faimosul Campionat Formula 3000, ce a fost creat de FIA ( Federatia internationala de automobile) in 1985 ca o confruntare finala pentru soferii ce vroiau sa intre in Formula 1. A fost calea perfecta de a face tranzitia din competitiile nationale de formule in cea mai importanta compet