Intra in cont

Inregistrare
Ai uitat parola

Inscrie-te pentru newsletter

Aboneaza-te la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele stiri din domeniul auto si cu evenimentele istorice ale zilei!

Airbag-uri declansate in timpul unui drif - Chevy Camaro

2011-08-12 08:16:01
video: da | vizualizari: 6752

airbag declansat in driftNu putem numi "de neinteles" un tip care face drifturi in cerc cu un Chevrolet Camaro, dar atunci cand airbag-urile laterale se declanseaza fara motiv, la jumatatea cursei, putem afirma ca este de neinteles.
Nu a atins parapetii laterali, nu a lovit nimic ci pur si simplu s-au declasat. Sa privim si partea buna a lucrurilor: bine ca nu s-au declansat si cele frontale.

Singurul fapt intamplat inainte de declansarea lor se pare a fi manevra "semi-cisterna" efectuata de catre pilot, exact inainte de declasarea airbag-urilor laterale, explicatia fiind criteriile citite de accelerometru.

Proprietarul asteapta raspunsul celor de la Chevrolet.


Categorii articole


Inca nu sunt comentarii pentru articolul -- Airbag-uri declansate in timpul unui drif - Chevy Camaro
Fii primul care comenteaza acest articol!

Primele automobile fabricate in Romania

Istoria automobilului romanesc nu are, din pacate, prea multe file.Majoritatea romanilor considera Dacia ca fiind primul automobil fabricat in Romania. Unii stiu ca la sfarsitul anilor 1930 au fost asamblate in Bucuresti automobile Ford.Putini stiu insa ca in urma cu aproape 90 de ani, in 1908 lua fiinta la Arad fabrica de automobile MARTA. Din multitudinea de firme auto aparute in Europa Centrala, inaintea Primului Razboi Mondial, doar cateva au mai rezistat pana in zilele noastre:Steyr, Austro-Daimler, Puch, Raba, Pra

Motorul Diesel

Motorul Diesel este un motor cu combustie interna, mai exact este un motor cu aprindere prin compresie, in care combustibilul se detoneaza doar prin temperatura ridicata creata de comprimarea amestecului aer-carburant, şi nu prin utilizarea unui dispozitiv auxiliar, aşa cum ar fi bujia in cazul motorului pe benzina. Motorul opereaza utilizand ciclul Diesel. Numele motorului a fost dat dupa inginerul german Rudolf Diesel la sugestia sotiei sale Martha Diesel, care in 1895 il sfatuieşte cu: Nenn