Intra in cont

Inregistrare
Ai uitat parola

Inscrie-te pentru newsletter

Aboneaza-te la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele stiri din domeniul auto si cu evenimentele istorice ale zilei!

Airbag-uri declansate in timpul unui drif - Chevy Camaro

2011-08-12 08:16:01
video: da | vizualizari: 6557

airbag declansat in driftNu putem numi "de neinteles" un tip care face drifturi in cerc cu un Chevrolet Camaro, dar atunci cand airbag-urile laterale se declanseaza fara motiv, la jumatatea cursei, putem afirma ca este de neinteles.
Nu a atins parapetii laterali, nu a lovit nimic ci pur si simplu s-au declasat. Sa privim si partea buna a lucrurilor: bine ca nu s-au declansat si cele frontale.

Singurul fapt intamplat inainte de declansarea lor se pare a fi manevra "semi-cisterna" efectuata de catre pilot, exact inainte de declasarea airbag-urilor laterale, explicatia fiind criteriile citite de accelerometru.

Proprietarul asteapta raspunsul celor de la Chevrolet.


Categorii articole


Inca nu sunt comentarii pentru articolul -- Airbag-uri declansate in timpul unui drif - Chevy Camaro
Fii primul care comenteaza acest articol!

Istoria formulei 3000

Seriile GP2 sunt mai degraba o competitie "tanara" in cursele open-wheel, dar conceptul sau a fost implementat cu multi ani inainte ca, campionatul sa se prezinte in formatul curent. Stramosul Gp2 este faimosul Campionat Formula 3000, ce a fost creat de FIA ( Federatia internationala de automobile) in 1985 ca o confruntare finala pentru soferii ce vroiau sa intre in Formula 1. A fost calea perfecta de a face tranzitia din competitiile nationale de formule in cea mai importanta compet

Inceputurile liniilor de asamblare auto

Inceputurile liniei de asamblare. Pe la inceputurile anilor 1900, masinile pe benzina au inceput sa depaseasca in vanzari celelalte autoturisme. Piata pentru automobile economice crestea si nevoia pentru productia industriala isi facea simtita prezenta. Primi fabricanti de autoturisme a fost Franta : Panhard & Levassor (1889) si peugeot ( 1891). Prin fabricanti de autovehicule ne referim la constructori ai intregului vehicul pentru vanzare si nu doar la inventatorii motoarelor ce au experimentat doar pent