Intra in cont

Inregistrare
Ai uitat parola

Inscrie-te pentru newsletter

Aboneaza-te la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele stiri din domeniul auto si cu evenimentele istorice ale zilei!

5 pasageri au supravietuit dupa ce Tesla Model S a zburat 25 de metri

2016-05-18 09:38:36
video: nu | vizualizari: 3140

tesla model s crashIn urma unui accident nebunesc, 5 persoane au supravietuit dupa ce masina in care se aflau, o Tesla Model S, a zburat 25 de metri, a cazut pe un camp la viteza maxima dupa ce soferul a pierdut controlul volanului intr-o curba. La volan se afla o tanara de 18 ani care conducea masina tatalui sau, o Tesla Model S in zona Pullach din Germania, aceasta pierzand controlul masinii din cauza vitezei excesive. Cei cinci pasageri au putut iesi din masina avariata fara ajutorul altor persoane. Ei au suferit leziuni destul de serioase, leziuni care nu le puneau viata in pericol.

Numeroasele imagini ale accidentului postate de ziarul german Merkur arata ca fata masinii este complet distrusa, dar habitaclul nu pare sa fie avariat. Partea din fata a masinii nu contine un motor, asa cum v-ati astepta sa vedeti la orice alta masina, acest fapt permitand construirea unei structuri care sa absoarba socul in cazul unui impact. Tesla CEO, Elon Musk ii place sa foloseasca o analogie cand vine vorba despe acea zona din fata automobilului: "it’s just like jumping into a pool from a high diving board — you want a deep pool and one without rocks in it.".

Imaginile din articol dovedesc brutalitatea accidentului dar, deasemenea, dovedesc si calitatile de constructie ale modelului Tesla Model S.


Categorii articole


Galerie foto pentru articolul --- 5 pasageri au supravietuit dupa ce Tesla Model S a zburat 25 de metri

Inca nu sunt comentarii pentru articolul -- 5 pasageri au supravietuit dupa ce Tesla Model S a zburat 25 de metri
Fii primul care comenteaza acest articol!

Marci auto

Istoria automobilului

Inca din cele mai vechi timpuri, omul a cautat metode prin care sa poata transporta diferite materiale sau hrana de la distante mult mai mari. Astfel, el a construit, folosindu-si inteligenta cu care este inzestrat, diferite mijloace de transport, de la cele mai rudimentare, atingand apogeul in sec. al XIX-lea, odata cu inventia automobilului. istorie automobil. Prima constructie considerata vehicul, in sensul de constructie destinata transportului a fost targa purtata de oameni. Apoi, aceasta a evoluat, deoarece omul a ajun

Istoria masinilor electrice

Intre anii 1832 si 1839 ( un se stie anul exact), Robert Anderson al Scotiei a inventat primul mijloc de transport electric. Un autovehicul electric, la scara mica a fost proiectat de de Profesorul Stratingh al Groningen, Olanda si a fost construit de asistentul sau Christopher Becker in 1835. Autovehicule electrice practice au fost inventate de americanii Thomas Davenport si Scotsmen Robert Davidson in jurul anului 1842. Ambii inventatori au fost primii ce au folosit baterii nereincarcabile. Francezul Gaston Plan